DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakamlık eski Aile Tıp’ın yerinde TAM İSABET

Yakın bir zaman içinde yıkılması planlanan Kaymakamlık Binası boşaltılıyor. Kaymakamlık geçici süreyle Donanma Caddesi’nde bulunan Aile Tıp binasında hizmet verecek. Kaymakam Karabulut dün yeni yerlerinde incelemelerde bulunarak, bir ay içinde yeni adreslerinde hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

İçerisinde birçok Devlet kurumunu bulunduran Gölcük Kaymakamlığı binası yakın bir zaman sonra yıkılarak yenilenecek. Bu sebeple Kaymakamlık Donanma Caddesinde bulunan Aile Tıp merkezine geçici süreyle taşınıyor. Kaymakamlık tarafından kiralanan binanın dışında ve içinde tadilat çalışmaları başladı.  Kaymakam Cengiz Karabulut dün geçici süreyle hizmet verecekleri binada incelemelerde bulundu.

 “Yeni yerimizde vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz”

Tadilat bitimiyle birlikte  Gölcük Kaymakamlık makamı, birimleri ile birlikte burada hizmet vereceklerini açıklayan Kaymakam Karabulut, “Bilindiği gibi mevcut kaymakamlık binamız yıkılarak yeni kaymakamlık hizmet binamız yapılacak. Bizlerde bu süre zarfında ilçemizde Aile Tıp binası olarak bilinen binada sürdüreceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Bir ay gibi kısa bir süre içinde yeni yerimizde hizmet vermeye başlamış olacağız. Kaymakamlık binamızın tam yıkılmasıyla ilgili bir tarih veremiyoruz ama bizim tahliye etmemiz gerektiği için geçici hizmet binamıza taşınıyoruz. Yeni yerimizde vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.