DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaeli Valiliği Denetim Ekipleri esnafları uyardı KURALLARA UYMAYA DEVAM

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlarıyla İl, İlçe Müdürlüğü ve yetkilileri beraberindeki ekiple, Covid 19 denetim ve rehberlik faaliyetlerinde Temizlik, Maske, Mesafe Kurallarını hatırlatmaya devam ediyor. Ekipler Gölcük’te esnafları denetleyerek, kurallara uyulması konusunda gerekli uyarıları yaptılar.

İlçemizde ve diğer ilçelerde denetimlerini sürdürüyorlar

1 Temmuz itibariyle ülkemiz ve ilçemiz yeni normalleşme dönemine giriyor. Vaka ve vefat sayılarının düşmesi gelecek adına umutları arttırıyor. Bu kapsamda Covid 19 sürecinde ilçemizde ve diğer ilçelerde çalışmalarını yerine getiren Kocaeli Valiliği Denetim ekipleri, esnaf ve vatandaşları uyarmayı sürdürüyor. Ekipler ilçemizde de çalışma yaparak esnafları denetledi. Esnaflardan kurallara riayet etmelerini isteyen Kocaeli Valiliği Denetim Ekipleri, bu konudaki uyarılarını yineledi.

‘Kuralları hatırlatmaya aralıksız devam ediyor’

Valilik’ten yapılan açıklamada, ‘Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla, İl, İlçe Müdürlüğü ve yetkilileri beraberindeki ekiple, Normalleşme Tedbirleri kapsamında yaptıkları Covid 19 denetim ve rehberlik faaliyetlerinde Temizlik, Maske, Mesafe kurallarını hatırlatmaya aralıksız devam ediyor’ denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.