DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Leyla ile Mecnun Dizisi yeniden ekranlara dönüyor GÖLCÜKLÜ ONURSAL YILDIRIM İZLEYİCİSİNE KAVUŞUYOR

Leyla ile Mecnun Dizisinin Gölcüklü Doktoru Onursal Yıldırım dizinin yeni çekimlerinde de Doktor rolünde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gölcük’te çok seviliyor

Gölcüklü Ünlü Tiyatrocu Onursal Yıldırım, Leyla ile Mecnun dizisiyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkacak. Leyla ile Mecnun dizisinde unutulmaz Doktor rolüyle izleyicilerden tam not alan Onursal Yıldırım, ilçemizde de çok seviliyor. 1971 doğumlu olan Ünlü Tiyatrocu ve Oyuncu Onursal Yıldırım, 1998 yılında Gölcük Endüstri Meslek Lisesi mezuniyetinin ardından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrolarında eğitim aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.