DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP Gölcük saha çalışmalarını sürdürüyor ŞİRİNKÖY MAHALLESİNİ ARŞINLADILAR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Teşkilatı saha çalışmalarını sürdürüyor. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’ın talimatı ile düzenlenen saha programında Şirinköy Mahallesi esnafları ile sohbet edilip, esnafların talepleri alındı.

Saha programına MHP Gölcük İlçe Başkan Yardımcıları Kıral Aydın, Ertuğrul Albayrak, Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak ve Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten katılım sağladı.

‘Esnafımızla hasbihal edip, taleplerini aldık’

Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak, ‘Kademeli normalleşme ile birlikte hız kesmeden esnafımız ve vatandaşlarımız ile hasret gidermeye devam ediyoruz. MHP Kocaeli İl Başkanım Sayın Aydın Ünlü ve İlçe Başkanım Sayın Bilal Çakır’ın talimatları ile düzenlenen saha programında ilçe başkan yardımcılarımız Kıral Aydın, Ertuğrul Albayrak, Ocak Başkanım Cihan Ayten ve Şirinköy Mahalle Başkanımız ile birlikte esnafımızla hasbihal edip, taleplerini aldık. Rabbim hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etmesin inşallah’ diyerek saha çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programda esnafların istek ve talepleri alınırken, esnaflar kendilerini ziyaret eden partililere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.