DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İlçe Teşkilatı’ndan esnaflara ziyaret ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Teşkilatı sahaya indi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün talimatı ile düzenlenen saha programında Çiftlik Mahallesi esnafları ile sohbet edilip, esnafların talepleri alındı.

Saha programına MHP Gölcük İlçe Başkan Yardımcıları Kıral Aydın, Mehmet Salih Eren, Özcan Bülbül, Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Çiftlik Mahalle Başkanı Albay Kılıç katılım sağladı.

‘Esnaflarımız zor bir süreç geçirdi’

Pandemi döneminde esnafların zor bir süreç geçirdiğini belirten MHP İlçe Başkan Yardımcısı Kıral Aydın, ‘Sayın İl Başkanım Aydın Ünlü’nün talimatları ile düzenlediğimiz saha programımızda Çiftlik Mahallemizin değerli esnafları ile hasbihal edip, taleplerini aldık. Pandemi sürecinde esnaflarımız ne yazık ki zor bir süreç geçirdi. Bizler MHP olarak hem halkımızın hem de esnaflarımızın yanındayız. Umarım pandemiden kurtulur, esnaflarımız bir an önce eski günlerine döner’ dedi. Programda esnafların istek ve talepleri alınırken, esnaflar kendilerini ziyaret eden MHP’lilere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.