DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Pastacılık sektörüne pandemi sürecinde ilgi arttı

İlçemizde 2012  yılından beri hizmet veren Ekranlar Pasta içinde bulunduğumuz pandemi döneminde daha da yoğun ilgi görmeye başladı.

Pasta malzemesi olarak A’dan Z’ye her şeyi bulabileceğiniz Erkanlar Pasta Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi 38. Sokak No: 15/C adresinde hizmet veriyor. İşletmeciliğini Şahan Recep Erkan’ın yaptığı Erkanlar Pasta ile ister profesyonel isterseniz amatör bir şekilde yapacağınız tüm pasta, kurabiye ve benzeri ürünler için aradığınız tüm malzemeler mevcut.

Kurabiye setlerine ilgi arttı

İçimde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi sürecinde insanların evde daha uzun vakit geçirmeleri nedeniyle kurabiye yapımına ağırlık verildiğinden dolayı kurabiye yapım setleri, metal kalıplar ve şeker hamuru yoğun bir ilgi gördü . Özellikle çocukların ilgisini çeken hayvan figürlü kalıpların yok sattığını ifade eden Erkan, gördükleri bu ilgiden çok memnun olduklarını ifade etti.

“Pandemi süreci pastacılık sektörünü oldukça etkiledi”

Yasakların hafiflemesi, nişan ve düğün törenlerinin yapılmaya başlamasıyla birlikte organizasyonlarda yer alan maket pastalar da kullanılan malzemelerin satışını da talepler doğrultusunda temin edildiğini ifade eden Şahan Recep Erkan, ” Erkanlar Pasta olarak geniş ürün yelpazemiz ile Gölcük halkına hizmet vermekteyiz . Sektörü yakından takip ederek kaliteli malzemelerle hizmet vermeye devam ediyoruz. İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi sürecinde evlerinde daha çok vakit geçiren insanlar bu süreçte pasta ve kurabiye yapımına daha çok ilgi göstermeye başladı. Geçtiğiniz yılbaşında özellikle kurabiye setlerimiz yoğun ilgi gördü. Yine nişan ve düğünlere izin verilmesiyle birlikte pasta yapımında kullanılan malzemelere güzel bir ilgi var. Pandemi süreci pastacılık sektörünü oldukça etkiledi. Bizde bu duruma karşı kendimizi sürekli geliştirerek karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

“Pastacılık sektörünü yakından takip ediyoruz”

Erkan sözlerinin devamında, “Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda her zaman yeniliklere açık olduk. Hızla büyüyen ve gelişen pastacılık sektöründe pasta yapımında kullanılan A’dan Z’ye bütün malzemeleri bulmanız mümkün. Bu konuda müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için biz buradayız. Pastacılık sektörünü yakından takip ediyoruz. Bu konuda üretici firmalar ile sürekli iletişim halindeyiz. Ayrıca pastacılık üzerine  en son çıkan ürünleri takip ediyor ve mağazamızda müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.