DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Şampiyon Kocaelispor iç transferde Bahattin Köse ile anlaşmaya vardı

Yeşil-siyahlı yönetim sözleşmesi biten Bahattin Köse ile anlaşmaya vardı. 1.Lig’e yükselen Kocaelispor iç transfer çalışmalarına hızlı başladı.

Yeşil-siyahlı yönetim sözleşmesi biten Bahattin Köse ile anlaşmaya vardı. Sezon başı Samsunspor’dan alınan forvet oyuncusu bu sezonki beklentileri karşılayamamıştı.

 Ligde 4, kupada 2 gole imza attı

Kocaelispor’un Sakaryaspor ile oynadığı final maçında oyuna 75.dakikada giren Bahattin Köse çok şık golle takımının dördüncü golünü atmıştı. Bahattin Köse bu sezon 27 lig ve 3 kupa maçında forma giyerken, toplam 1621 dakika sahada kaldı. Ligde 4, kupada ise 2 gol kaydetti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.