DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkiye Değişim Partisi Gölcük’te kongre heyecanı yaşandı AYŞE SAĞLAM DUMAN YENİDEN BAŞKAN

Türkiye Değişim Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı’nda kongre heyecanı yaşandı. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut başkan Ayşe Sağlam Duman başkanlığa yeniden seçildi. 

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kongreye Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Volkan Karayel, İlçe Başkanları, İl Delegeleri, İlçe Yönetimi ve partililer katılım sağladı.

Duman, ‘Tek çıkarımız geleceğimiz olan çocuklarımız’

Kongrede konuşma yapan Türkiye Değişim Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ayşe Sağlam Duman, ‘Sayın İl Başkanım, sayın İlçe Başkanlarım ve İl Delege arkadaşlarım. Hepiniz hoş geldiniz. Heyecanlı ve bir o kadar da gururlu bir gün yaşamaktayız. Türkiye Değişim Partisi’nin Gölcük İlçe kongresini yapmaktayız. Son yıllarda ülkemizde yanlış giden politik çatışmalar, ülkemizin yanlış yönetilmesinden dolayı bir değişime ihtiyaç duyduğumuzdan Sayın Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde, biz de varız diyerek siyasi arenaya girdik. Din, dil, ırk, siyasi görüş gözetmeden bayrak ve vatan birliğimizi esas alarak ülke yönetimine adayız. Önce Gölcük ilçemiz olmak üzere, ilimizde sonra Türkiye genelinde halkımızın sorunlarını ele alıp, çözümler üretmek için yola çıktık. Tek çıkarımız geleceğimiz olan çocuklarımız. Onların hak ettiği bir ülkede adilce yaşamak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Ve bu yolda herkesin katkılarını bekliyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Duman, yeniden başkan seçildi

Kongrede yapılan seçimin ardından Başkan Duman, tüm partililerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.