DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeniden Refah Partisi Gölcük’te 3 İlçe Başkanı ile bir araya geldi BAYAZIT, ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM GECİKİYOR’

Mayıs Ayı İlçe Divan Toplantısı için bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı, toplantıyı 3 İlçe Başkanının öncülüğünde gerçekleştirdi.

İzmit ilçe başkanı Musa Kayha ve Başiskele ilçe başkanı Teyfik Civelek’in de katıldığı toplantıda ilçe başkanları gündeme ve teşkilata dair bilgilendirmelerde bulundular.

Milli Görüş ve Refah’ın şahlanışı yine bu bölgeden başlayacak

Kendi ilçe teşkilatlarında ki çalışmalardan bahseden ilçe başkanları ve İzmit- Başiskele –Gölcük ve Karamürsel kordonunda ki Milli Görüş mayasının sağlamlığı üzerinden Kocaeli’de Milli Görüş’ün ve Refah’ın şahlanışını yine bu bölgeden başlatacaklarını ilan ettiler.

Faaliyet Raporlarını Divan’a arz ettiler

İlçe divan toplantısı sırasında; İlçe teşkilat başkanı; Yasin Alp,İlçe seçim ve hukuk işleri başkanı; Caner  Çelik, İlçe Ar-ge başkanı; Mehmet Şimşek, İlçe Gençlik Kolları başkanı; Muhammet Raşit Altınbay, Yeni Mahalle Temsilcisi; Şaban Günaydın, aylık faaliyet raporlarını Divan’a arz ettiler. Yeniden Refah Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt, toplantı sonunda açıklamalarda bulundu.

Bayazıt, ‘Şehrimizin estetik yapısında beklentilerimizi karşılayan değişim olmadı’

Başkan Bayazıt, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘İlçemizde kentsel dönüşüm çok gecikti. Şehrimizin estetik yapısında beklentilerimizi karşılayan değişim olmadı. Bu anlamda ki çalışmaları destekliyor lakin yetersiz buluyoruz. Gerekenlerin yapıldığı takdirde teşekkür etmeyi ve desteklemeyi siyaset ahlakımızın şiarı sayıyoruz.  Askeri lojmanların ivedilikle yıkılıp, yarısının millet bahçesi ve diğer yarısının ücretsiz otopark olması teklifimizde ısrar ediyoruz. Park ve yürüyüş egzersizi için merkez de ciddi problemlilerimiz vardır.’ dedi.

‘Esnafımız son 20 yılın en sıkıntılı dönemi yaşıyor’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Bayazıt, ‘Altyapı, yollar, trafik hususunda yeterli ve zamanında adımlar atılmıyor müdahaleler yapılmıyor. Esnafımıza verilen destek süresi uzatılmalı. Esnafımız son 20 yılın en sıkıntılı dönemi yaşıyor. En az 50 bin lira faizsiz kredi desteği verilmeli ve 2 yıl ödemesiz 5 yılda geri ödenecek şekilde olmalıdır. Yerelde ve genelde siyasetin seviyesi her geçen gün düşmektedir. Buna istinaden kutuplaşma artmaktadır. Bu yaşananların milletimize ve devletimize bir faydası yoktur. Milletimiz gün geçtikçe Milli Görüş ve Refah nezaketini ve zarafetini Türk siyasi hayatında görmek istemekte özlem ile anmaktadır. Bizler de teşkilat olarak bu özlemi hasreti dindirmenin bitirmenin mücadelesi ve azmi içerisindeyiz.  Son zamanlarda ise mutlu olduğumuz bir gelişme oldu. İlçemizin yetiştirdiği sporcu kardeşlerimiz üstün başarılarda bulundular. İlçemizi ve bizleri en iyi şekilde temsil edip onurlandırdıkları için kendilerine Yeniden Refah Partisi adına teşekkür ediyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.