DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ziyaretliler Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk KURBAN SEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ

Ziyaretliler Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk

KURBAN SEVAPLARINIZI BEKLİYORUZ

İlçemizin en aktif derneği olan ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yaptığı yardımlar ile takdir toplayan Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere kurban vekaleti ve Kurban eti bağışı kabul ettiklerini ifade ederek hayırseverlere seslenerek, “ Kurban Sevaplarınızı bekliyoruz” dedi.

“Ziyaretliler Derneği olarak derneğimize bağışlanan her ürünü büyük bir titizlikle ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaktayız”

Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk dernek çalışmaları hakkında verdiği bilgide, “ Ziyaretliler Derneği Gölcük’te 2002’de kuruldu ve 2009 yılında başkan seçildim. O günden beri ihtiyaç sahibi aileler için çalışmalar yürütmekteyiz. Bu bağlamda dernek binamızın arsasının 2014 yılında aldık ve 2016 yılın da hayırseverlerimizin de desteğiyle dernek binamızı tamamladık. Dernek binamızın  2 katını Dinayet’e verdik ve  4 – 6 yaş Kuran Kursu  olarak hizmet veriyor. Bunun yanında Ziyaretliler Derneği olarak HASENE Derneği’nin desteğiyle hizmet verdiğimiz aşevimiz ile her gün 500 kişilik yemek yapılmakta ve dağıtılmakta. Yine HASENE Derneğimiz tarafından gönderilen yardım kolilerimiz düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılmaktadır. Bu sene 3 bin erzak kolisi Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Ramazan ayında sadece 500 erzak koli dağıtıldı. Bir hayırsever tarafından bağışlanan 200 halıyı dağıtmaya devam ediyoruz. Ayrıca 3 ton katı ve sıvı sabun bağışı aldık ve bunları da yine ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya devam ediyoruz. Ziyaretliler Derneği olarak derneğimize bağışlanan her ürünü büyük bir titizlikle ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaktayız ” dedi.

Kurban vekaleti alıyorlar

Başkan Öztürk sözlerinin devamında, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi HASENE iş birliğiyle kurban vekaleti almaya başladık. İhtiyaç sahiplerine dağıtılma üzere vekalet alıyoruz. Vekalet ücreti 1100 lira olup kurbanlar Afrika’da kesilip ailelere et olarak dağıtılacak. Bunun dışında geçtiğimiz sene HASENE tarafından 12 büyük baş hayvan karkas et olarak derneğimize bağışlandı ve derneğimiz olarak Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelere HASENE’yle birlikte dağıtımını yaptık. Bu sene yine aynı şekilde derneğimize bağışlanacak olan kurbanları Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacağız. Ayrıca derneğimiz olarak kurban derilerini kabul ediyoruz. Bağışlanacak olan kurban derileri aşevimiz yararına kullanılacaktır. Bunun dışında derneğimiz adına adak kabul edilmektedir” dedi.

Kurban Derisi Bağışı kabul ediyorlar

Kurulduğu günden beri ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk yaklaşan Kurban Bayramı öncesi önemli bir çağrıda bulunarak Dernek olarak kurban eti ve büyükbaş deri bağışını kabul etiklerini açıkladı.  Kurban Derisi bağışında bulunmak isteyenlerin 0532 509 95 84 No’lu telefon numarasını aramaları takdirinde gelip alınabileceğini ifade etti.

Başkan Öztürk’ten teşekkür

Açıklamalarına devam eden Başkan Öztürk, “ Bu hizmet ve çalışmalar Gölcük Halkı içindir. Daha iyi hizmet verebilmek için hayırseverlerimizin yanımızda olmalarını bekliyoruz.  Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen başta Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer olmak üzere tüm yardımsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

“Yaz Kur’an Kursumuz açılıyor”

Ziyaretliler Derneği olarak Dernek Binalarını üst katında Diyanete devrederek hizmet verdikleri Kur’an Kursları’nın  Yaz Kuran Kursu’nun açılacağını ifade eden Başkan Öztürk, “Ziyaretliler Derneği olarak üst 2 katımızı Diyanet’e kullanım hakkı verdiğiniz 4 -6 yaş Kuran Kursu’muzun yaz Kuran Kursu kayıtları başladı. 21 Haziran’da başlayan kayıtlarımız 11 Temmuza kadar devam edecek. 5 Temmuz’da kurslarımız başlayacak ve 20 Ağustos’ta sona erecek. Kurslarımız haftanın 5 günü günde 3 saat olacak şekilde eğitim verilecek. Kursumuz ücretsiz olacak” dedi.

Yardım yapmak isteyenler için;

Yardımlarınız için Ziyaretliler Derneği

Aşevi Hesabı Ziraat Bankası Gölcük Şb.

Hesap No: 424 5424 2485 5003

İban: TR15 0001 0004 2454 2424 855003

Adres: Kavaklı mahallesi Hürriyet caddesi no:27 Kocaeli/Gölcük

Telefon: 0530 645 13 09

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.