• BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,81% 0,10
  • EURO

    46,90% 0,33
  • GRAM ALTIN

    4274,45% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’nden kentsel dönüşüm müjdesi YAKIN ZAMANDA HAYATA GEÇİYOR

Genel 13.07.2021 11:37:11 0
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’nden kentsel dönüşüm müjdesi YAKIN ZAMANDA HAYATA GEÇİYOR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen’nden kentsel dönüşüm müjdesi

YAKIN ZAMANDA HAYATA GEÇİYOR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Seymen Gölcük’te hayata geçirilen iki önemli kentsel dönüşüm projesi olan Yeni Sanayi Sitesi ve Denizevler  Kentsel Dönüşüm Projesinin Gölcük’e çok yakıştığını ifade ederek , “Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in gayretli çalışmalarıyla Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi yakın zamanda hayata geçecektir” dedi.

“26. yılında Srebrenitsa Soykırımı şehitlerini rahmetle anıyoruz”

Başkan Seymen yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer basın mensupları, öncelikle Mardin Kızıltepe’de teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Piyade Asb. Açvş. Cihan Çiftcibaşı’na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim tüm şehitlerimizin mekanını nur makamını ali eylesin. Ayrıca 26. yılında Srebrenitsa Soykırımı şehitlerini rahmetle anıyor, kederli ailelerine Allah’tan sabır diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hükümeti olarak Avrupa ve insanlık tarihinin bu kara lekesinin, ne surette olursa olsun, geri plana itilmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 “Bu milletin duasıyla, bu eşsiz millet için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz”

Başkan Seymen sözlerinin devamında, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftayı da yine boş geçmeyerek bir dizi açılış gerçekleştirdi. Bunlardan en önemlisi olarak gördüğüm sosyal devlet anlayışımızın nişanelerinden biri olan TOKİ konutlarının konut anahtar teslim töreniydi. TOKİ’den bugüne kadar faydalandırdığımız 1 milyonuncu dairenin anahtarı yapılan törenle Cumhurbaşkanımız tarafından teslim edildi. Sosyal yardımlarımız, nakdi yardımlarımız, konut yardımlarımız konusunda hükümetimizin Elhamdulillah eşi benzeri yok. Bu milletin duasıyla, bu eşsiz millet için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz. TOKİ anahtar teslim törenlerinin yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız A400M Fasbat Uçak Bakım Tesisleri Açılış Töreni’ne canlı bağlantı gerçekleştirdi. Milli Savunma Sanayii ve Teknoloji girişimlerimizle artık kendi göbeğimizi kendimiz kesiyor, Avrupa ve diğer kıtaların bir çok ülkesine bunların ihracatını yapıyoruz. İçeride ve dışarıda kirli algı operasyonuna enerji harcayanların bellerini büktüğümüzü görüyoruz. Tarihte hep var olan bu kirli zihinler, milletimizin dik duruşuyla yok olacaklar buna eminiz” dedi.

 “Terörü kahraman Mehmetçiğimiz ile birlikte Diyarbakır annelerimiz bitirecek”

Açıklamalarına devam eden başkan Seymen, “Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta en önemli programlarından birisi de Diyarbakır ziyareti oldu. Cuma namazını Diyarbakır’da eda ettikten sonra İl Danışma Meclisi’nde çok önemli mesajlar verdi. Ardından 688 gündür sabırla mücadelelerini sürdüren kahraman Diyarbakır annelerimizin yanında olarak haklı direnişlerine destek oldu. Diyarbakır Anneleri, evlatlarına kavuşmak için açtıkları bayrakla hem korku duvarlarını yıktılar hem de bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının kalleş yüzünü deşifre ettiler. Terörün ve onların kirli uzantılarının kalleşliklerini kahraman Mehmetçiğimiz ile birlikte Diyarbakır annelerimiz bitirecek” dedi.

 “Gölcük Belediyesi, Kentsel Dönüşüm alanında Türkiye’ye örnek bir belediyedir”

İlçe teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Seymen, “Bizler de Gölcük AK Parti ailesi olarak tüm hızıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatımız ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ile birlikte hemşehrilerimize en güzel hizmeti verebilmek için, Recep Tayyip Erdoğan’ın gönül belediyeciliği anlayışıyla çabalıyoruz. Şahsım sosyal medya hesaplarımda her hafta ortaya atılan iftiraları, çamur siyasetini, ‘’yalanlar ve gerçekler’’ bölümüyle kamuoyuna sunuyorum. Böylece çamur siyaseti yapanların oyunlarını bozmuş oluyoruz. Yerel çalışmalarımızda da millete hizmet mücadelemizi çamurlamaya çalışanlara prim vermeyeceğimizi belirtmek isterim. Şöyle ki Gölcük Belediyesi, Kentsel Dönüşüm alanında Türkiye’ye örnek bir belediyedir. Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü 2017 yılında kurulmuştur. Geçen süre zarfında, Türkiye’ye örnek iki kentsel dönüşüm olan, Yeni Sanayi Sitesi ve Deniz Evler Kentsel Dönüşüm Projeleri, Çevre Şehircilik Bakanlığı TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilmiştir. 2018 yılında tamamlanan Gölcük Yeni Sanayi Sitesi, 100 bin metre karelik çok büyük bir alan üzerine kurulurken, 416 sanayi dükkanından oluşan büyük bir komplekstir. Cami inşaatı da tamamlanmak üzeredir. 2019 yılında tamamlanan Gölcük Sivritepe Mahallesi’nde yapılan Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi de 541 konut, 14 dükkân ve bir camiden oluşmaktadır. Önceki Dönem Belediye Başkanımız, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in döneminde vermiş olduğu emekler, tamamladığı çalışmalar ve Şimdi de inşallah Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in gayretli çalışmalarıyla Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi yakın zamanda hayata geçecektir. Bu 3 projede ilçemiz adına devasa yatırımlardır” dedi.

 “AK Parti kurulduğu günden bu yana çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir”

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Ayrıca İhsaniye Çiftlik Mahallemizde yaşanan uygulama ile imar planı değişikliği hemşehrilerimizin haklarını almalarını sağlayan, kişiyi değil, geneli ilgilendiren bir uygulama olmuştur. Bir hemşehrimizin Gölcük Belediyesi’ne başvurmasıyla başlayan süreç, Çiftlik Mahallesi sınırları içerisinde D-130 Karayolunun kuzeyinde, Gölcük Adliyesi’nin doğusunda ve Yeni Sanayi Sitesi’nin batısında gerçekleşen 356 taşınmazı ilgilendiren bir plan değişikliğinin yapılmasını sağlamıştır. Sonuç olarak; D-130 Karayolu ve 15,00 metrelik taşıt yolu olarak belirlenmiş imar yollarına cephesi bulunan parsellerde ise 3.00 metreden az olmamak üzere düzenlenmesi şartıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunca uygun görülmüştür. Burada kişiye değil, o adalardaki tüm hemşehrilerimize kolaylık sağlanmıştır. Yapılan imar uygulaması bellidir, sonuç ortadadır. AK Parti kurulduğu günden bu yana çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Yel kayadan ancak toz alır” dedi.

“ 2023 Cumhur zaferiyle dünya büyükleri masasında yerimizi sağlamlaştıracağız”

Başkan Seymen son olarak, “ Öte yandan İlçe Teşkilatı olarak İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Sayın Milletvekillerimizin ziyaretleriyle birlikte kendi programlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilat Başkanlığımızın koordinesinden mahalle toplantılarına da katılım sağlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da ifade ettiği gibi 2023 seçimlerine bugün olacakmış gibi hazırlanıyoruz. 2023 tarihi ülkemizin on yıllardan beri gelen prangalarından kurtulma tarihidir. 2023 tarihi güçlü ve büyük Türkiye’nin şahlanışa erme tarihidir. Bütün dünya bunu biliyor, görüyor. Bu nedenle maşalarını aktif tutup üzerimize geliyorlar. Ekonomik, siyasi, idari, terör… hangi taraftan gelirlerse gelsinler, biz milletimize haklı mücadelemizi anlatacağız, her gün daha fazla anlatacağız ve 2023 Cumhur zaferiyle dünya büyükleri masasında yerimizi sağlamlaştıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, bereketli hayırlı haftalar diliyorum” dedi.

Büyükşehir’in tohum projesi meyvelerini verdi, verim rekor kırdı TARIMDA VERİMLİLİK BÜYÜKŞEHİR’LE ARTIYOR

Türk Harb İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Şakir Akçer, “BEKLEDİĞİMİZ TEKLİF GELENE KADAR DİRENMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

GÖLCÜK'TE SANATLA BÜYÜYEN NESİLLER BİR ARAYA GELİYOR

Gölcük çok değerli bir evladını kaybetti HİDAYET BAKIRLI VEFAT ETTİ

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

Büyükşehir’e anlamlı plaket

Gölcük Musiki Derneği'nden eşsiz bir müzik akşamı

Temel, “Pazarcı esnafı olarak daha güzel ortamlarda hizmet vermek istiyoruz”

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE DİL VE KONUŞMA TERAPİSİ POLİKLİNİĞİ HİZMETE BAŞLADI

Başiskele’nin Minik İzcileri Doğayla Buluştu

Başiskele’de Dağ Koşusu Heyecanı Yaşandı

Büyükakın, İzmitli Avrupa Şampiyonu Kuzey Tunçelli’yi tebrik etti

Kocaeli Büyükşehir’den sahillere sağlık kalkanı; NAKİL AMBULANS EKİPLERİ SAHİLLERDE NÖBETTE

GÖLCÜK'TE SANATLA BÜYÜYEN NESİLLER BİR ARAYA GELİYOR

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

Karamürsel'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Törenle Kutlandı

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy “YÜKSEK ZAMLI EMLAK VERGİSİ KABUL EDİLEMEZ”

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Enes Ergüler, “YEŞİL VATAN YANARSA, SADECE AĞAÇLAR DEĞİL, GELECEĞİMİZ DE YANAR!”

Türk Kızılayı Gölcük Şube başkanı Orhan Barış, “ANITPARK’TA 1000 KİŞİLİK AŞURE DAĞITTIK”

Derince Yenikent’teki Orman Yangını Kahramanca Müdahaleyle Söndürüldü

Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Özhan İmre “BAKANLIĞI ÖNÜNDE BASIN AÇIKLAMASI YAPTIK”

Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları rüzgârı esti

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde İlaç Yönetimi Eğitimi Verildi

Diş Hekimi Gamze Manav, dan önemli bilgiler “DİŞ TAŞI CİDDİYE ALINMASI GEREKEN BİR DURUMDUR”

Trafik ve çevre ihlallerine ceza

Ormanya ve Kuzuyayla’da doğayla iç içe yaz programı başlıyor; KOCAELİ’DE DOĞAYI KEŞFETME ZAMANI

Karamürsel’de otogar, mezbaha, futbol sahası, salon ve sokak yapımına yerinde inceleme

İzmit Tren Garı’ndaki asansör hizmete alındı

Kocaeli’de hafta sonu enduro fırtınası esecek COŞKU VE HEYECAN ZİRVEYE TAŞINACAK

Yükleniyor

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

Gülşen Gayrimenkul’ün sahibi Çiğdem Gülşen, “EMLAK PİYASASINDA  DURGUNLUK DEVAM EDİYOR”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “ENFLASYON  ORANININ YANINDA SEYYANEN ZAM DA İSTİYORUZ”

Gürel, “Altın uzun vadede her zaman faiz ve dövizden daha karlıdır”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nden esnafa büyük destek MISIRLIOĞLU: “ESNAF KALKINIRSA ŞEHİR KALKINIR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu mayıs ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2