DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “YANAN BÖLGELERİ YENİDEN YEŞİLLENDİRECEĞİZ”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

“YANAN BÖLGELERİ YENİDEN YEŞİLLENDİRECEĞİZ”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen 28 Temmuz’da Antalya Manavgat’ta başlayan ve şu anda ülke genelinde 71 noktada yaşanan yangınlar hakkında düşüncelerini dile getirdi. Başkan Seymen, “Yüreğimizi yakan yangınlarda zarar gören ormanlarımızın tekrar yeşermesi, geleceğe daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek adına 1 insan 1 fidan diyerek Diyanet İşlerimizin başlatmış olduğu bağış kampanyasına destek sağladık” dedi.

  “Diyanet İşlerimizin başlatmış olduğu bağış kampanyasına destek sağladık”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, “Hatay’dan Muğla’ya kadar güney sahilimiz ve bazı illerimizi etkisi altına alan orman yangınları, ne yazık ki 3’üncü gününde de devam ediyor.  Ülkemizin çeşitli bölgelerinde çıkan 77 yangının 57’si kontrol altına alınırken 3 uçak, 9 İHA, insansız helikopter, 1 su tankı, 38 helikopter, 680 arasöz, 55 iş makinesi ve 4 bin personel ile tüm birimlerimiz gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve kolluk kuvvetlerimizin bünyesinde Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınları araştırmak için dün sabah itibariyle özel ekipler ile çalışmalarını sürdürmekte.

Türkiye genelinde yangın söndürme çalışmaları esnasında hayatını kaybeden dört vatandaşımıza Allah’tan aileleri ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânlarını cennet etsin İnşAllah.

Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz dün atmış olduğu tweette hava sıcaklıklarının artması ve yangın riski nedeniyle il genelinde ormanlık alanlara girilmesinin, ateş yakılmasının ve havai fişek atılmasının yasaklandığı bildirildi. Tüm Gölcük’lü istirhamımız tüm vatandaşlarımızın kurallara riayet edip birlik beraberlik içerisinde oluşabilecek her türlü tehlikeye karşı önlem almamızdır.

Bizlerde AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.s) Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikiniz.’ hadis-i şerifinden yola çıkarak yüreğimizi yakan yangınlarda zarar gören ormanlarımızın tekrar yeşermesi, geleceğe daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek adına 1 insan 1 fidan diyerek Diyanet İşlerimizin başlatmış olduğu bağış kampanyasına destek sağladık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.