DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Beyaz Meleklerden Bayan Yavuz’a ziyaret ‘BURASI BİZİM DEĞİL SİZLERİNDİR’

Görev yaptıkları her ilde evinin kapılarını halka açan ve onları ağırlayan Vali Yavuz ve eşi Selda Hanımefendi +1 Gölcük Down Sendromlular Dernek  yönetimi ve üyeleriniVali Konağı’nda misafir etti.

Dernek çalışmalarına ilişkin bilgiler de alan Bayan Yavuz, misafirleriyle yakından ilgilenerek, keyifli ve samimi sohbet gerçekleştirdiler.

Selda Yavuz, ‘Ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz’

Keyifli geçen buluşmada gençlere hediyeler veren, fotoğraf çekilen Bayan Yavuz, ‘Burası, bizlerin değil sizlerindir. Ne zaman isterseniz kapımız açıktır. Bugüne kadar görev aldığımız illerde Vali bey ile  ‘Vali Konağı Milletin Konağı’ projesini yürütüp kapımızı herkese açtık. Pandemi nedeniyle ancak sınırlı sayıda misafir kabul edebildik. Ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz. Geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’dedi.

Abanoz, ‘Sizlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz’

Ziyaretten memnun olarak ayrılan Dernek Başkanı Abanoz, Hoş sohbetiniz, samimiyetiniz ve güzel yüreğinizle gönüllerimize dokundunuz. Sizlere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.