DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BÜYÜK HEYECAN GÖLCÜK’TE

BÜYÜK HEYECAN GÖLCÜK’TE

Gölcük, 7-8 Ağustos tarihlerinde büyük heyecana sahne olacak DownhillCup’a ev sahipliği yapacak.

Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle, Gölcük Saraylı parkurunda yapılacak olan yarışta, dağ bisikletçileri en iyi sürüşlerini göstererek dereceye girmek için yarışacaklar.

108 SPORCU KATILACAK

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek olan 108 sporcunun katılacağı ödüllü dağ bisikleti yarışması; Elitler, Master, Küçükler ve Kadınlar kategorinde yapılacak. Profesyonellerin heyecan dolu yarışını Gölcüklülerde belli noktalardan izleyerek heyecana ortak olacak. 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN DESTEĞİYLE

Dağ bisikleti sporunun ülkemizdeki gelişimi adına öncü bir isim olan, Gölcük’teki yarışında organizasyonunu yapan Gökmen Bilgili yaptığı açıklamada: “Bu sporun gelişmesi adına Dünya’nın çeşitli ülkelerinde düzenlenen DownhillCup’ı, Bursa’dan sonra, Gölcük Saraylı parkurunda, Gölcük Belediye’mizin desteğiyle yapıyoruz” dedi.

HEDEF GENÇLERE SEVDİRMEK

Bilgili açıklamasının devamında: “Bizim önceliğimiz, dört bir tarafı dağlarla çevrili ülkemizde gençlerimize dağ bisikleti sporunu sevdirmek ve profesyonel olarak yapmalarını sağlamak. Gölcük yarışına da 108 sporcumuz katılacak ve ağırlıklı olarak gençler olacak. Bu noktada, bizlere destek olan Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yarışmaları izlemeye de tüm Gölcüklüleri davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.