DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dere Sokak’ta bulunan saksılar hala boş olması gözlerden kaçmıyor SAKSILAR ÇİÇEKLENDİRİLMELİ

Dere Sokak’ta bulunan saksılar hala boş olması gözlerden kaçmıyor

SAKSILAR ÇİÇEKLENDİRİLMELİ

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda yenilenen ve Prestij yol olan Dere Sokak’ta dere kenarına monte edilen korkuluklara saksılar yerleştirilmiş ve ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmıştı. Aradan geçen zamanla boşalan saksılar dikkat çekerken vatandaşlar boş saksıların yeniden çiçeklendirilmesini istediklerini ifade ettiler.

Boş kalan saksıların yeniden çiçeklendirilmesi isteniyor

İlçemize bağlı Değirmendere’nin önemli sokaklarından olan ve geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi Fen İşleri tarafından yenilenen Dere Sokak’ta monte edilen saksıların boş durması dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıllarda saksılara ekilen çiçekler ile Dere Sokak adeta çiçek açmış ve vatandaşlar tarafından oldukça beğeni almıştı. Değirmendereliler tarafından zamanla kuruyan çiçekler nedeniyle boş kalan saksıların yeniden çiçeklendirilmesi isteniyor.   

“saksıların boş durması bizi üzüyor”

Değirmendereliler yaptıkları açıklamada, “ Gölcük Belediyesi tarafından Dere Sokak yenilendikten sonra bu saksılar monte edildi ve ekilen çiçekler ile çok güzel manzara oluşmuştu. Tabi zamanla çiçekler kuruduğu için saksılar boş kaldı. Biz Gölcük Belediyesi’nin bu saksıları yeniden çiçeklendirmelerini istiyoruz. Saksıların boş durması bizleri üzüyor. İnşallah en kısa zamanda bu boş saksılar çiçeklendirilir ve Dere Sokak yeniden çiçek açar” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.