DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ercan ve Kınalı ailelerinin en mutlu günü YAĞMUR VE OKAN ÇİFTİ EVLİLİĞE İLK ADIMI ATTI

İlçemizin değerli isimlerinden Muzaffer Ercan’ın kızı Yağmur Ercan,  Okan Kınalı ile evliliğe ilk adımını attı. Yağmur ve Okan çiftinin nişan töreni dostları ve sevenlerinin katılımı ile coşkuyla gerçekleştirildi.

Yüzükleri Muzaffer Ercan taktı

Ercan çiftinin güzeller güzeli kızları Yağmur Ercan ile Kınalı ailesinin yakışıklı oğulları Okan Kınalı mutlu bir ömre ilk adımlarını attı. Nişan töreninde Genç çiftin mutlulukları ve heyecanları gözlerden kaçmazken, Yağmur ve Okan çiftini bu mutlu günlerinde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Çiftin nişan yüzüklerini Gelin Yağmur Ercan’ın babası Muzaffer Ercan takarken, mutluluk temennilerini ileti.

Ercan, ‘Yüce Mevla’m her babaya böyle güzel günler göstermeyi nasip etsin’

Muzaffer Ercan, ‘Yüce Mevla’m her babaya böyle güzel günler göstermeyi nasip etsin. Rabbim bu mutlu günü bana gösterdi, huzurluyum. Nişan törenimize katılan bütün sevdiklerime canı gönülden teşekkür ederim. Nişan törenimize gelmek isteyip te gelemeyenlerden de Allah razı olsun’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.