DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Geleneksel El Sanatları Festivaline BAŞVURULAR SÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi sanata değer katan etkinliklere devam ediyor. Yaz etkinlikleri kapsamında, 7-8 Ağustos tarihlerinde “El Sanatları Festivali” Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda yapılacak.

DEĞİRMENDERE’DE SANAT DOLU İKİ YAŞANACAK

Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek festivalde, geleneksel el sanatlarının usta isimleri Gölcük’te bir araya gelecek. Festival kapsamında, Çınarlık Meydanı’nda stantların açılmasının yanı sıra, teknik paylaşım atölyeleri kurulacak, tiyatro gösterileri ve müzik dinletileri de yer alacak. Festival ile birlikte; Çınarlık Meydanı’nda sanat dolu iki gün yaşanacak ve kültür ve sanat paylaşımı adına da önemli bir buluşma gerçekleştirilmiş olacak.

BAŞVURULAR 24 TEMMUZ’A KADAR

Festivalde stant açarak katılmak isteyen el sanatçıları; 24 Temmuz’a kadar,festival.golcuk.bel.tr adresinden başvuru formuna ulaşabilir, 0 549 735 26 94 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.