DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcükspor Can Güven ile resmi sözleşme imzaladı TEK HEDEF 3. LİGE GERİ DÖNMEK

Bal ligine düşen Gölcükspor, tarihinde ilk kez Bal liginde mücadele edecek. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Gölcükspor’da bu ligin deneyimli teknik direktörlerinden Can Güven ile resmi sözleşme imzalandı.

Kavaklı’daki tesislerde yapılan imza törenine Başkan Temel Erten, Futbol Şube Sorumlusu Olcay Balaban, Basın Sözcüsü İbrahim İnanç Çakıroğlu, yönetim kurulu üyeleri Semih Sofu, Hüseyin Bat ve Kerem Musaoğlu katıldı.

Başkan Erten, ‘Tek düşüncemiz Gölcükspor’umuzu hak ettiği yere taşımak’

Gölcükspor Başkanı Temel Erten yaptığı açıklamada, ‘Hocamız teknik direktörlük konusunda tecrübeli. Bizler kendisi hakkında olumlu referanslar aldık. Can hocamızla Kurban Bayramı öncesinde görüşme yaptık ve kendi şartlarımız ile hedeflerimizi konuştuk. O da buna uygun olarak cevap verdi. Hocamız Gölcük’e dün geldi, kendisiyle gerekli çalışmaları yaptık ve anlaştık. Bizler 1 buçuk aydır görevdeyiz. Artık tek düşüncemiz Gölcükspor’umuzu hak ettiği yere taşımak. Omurgası olmayan bir insan nasıl yürüyemezse alt yapısı olmayan bir kulüpte ilerleyip başarı sağlayamaz. Bu sezon Gölcükspor’umuzu önce 3. Lige çıkartıp, sonraki sezonlarda da daha üst ligleri hedefleyeceğiz’ diye konuştu.

Güven, ‘Gelmemdeki en büyük etken kulübün vizyonu oldu’

Gölcükspor’un yeni Teknik Patronu Can Güven ise, yaptığı ilk konuşmada ilçemizde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, ilk açıklamasında, Gölcükspor düştüğü yerden çıkmasını bilecektiler. Gelmemdeki en büyük etken kulübün vizyonu oldu. Bu önemli kulübün teknik direktörü olduğum için mutluyum. Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıp, sezonu inşallah mutlu bir şekilde bitireceğiz. Ligin zorluğunun farkındayız. Doğru çalışma, doğru ekibimizle bunun üstesinden geleceğiz. Her maçın final olacağı bu ligde kazana kazana gitmek zorundayız. Gölcükspor bir alt lige düştüğü için birçok oyuncu serbest kalmış. Bizler elde kalan oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz’ dedi.

Sözleşme imzalandı

Konuşmaların ardından Can Güven kendisini Gölcükspor’la resmi anlaşma imzaladı. Başkan Erten, Güven’e yeni sezon için başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.