DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Coronavirüs denetimleri yapıldı ESNAFLAR YENİDEN UYARILDI

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatıyla Gölcük’te coronavirüs denetimleri gerçekleştirdi.  Valiliğin ilgili birimleri, İl ve İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri esnafları denetleyerek,  artan vaka sayılarına karşı esnafları kurallara uymaları konusunda uyardı.

Denetimler sürüyor

İlimizde ve tüm ilçelerde yapılan coronavirüs denetimleri ilçemizde de sürdürülüyor. Vali Yavuz’un talimatıyla ilçemizdeki esnaflar denetlendi. Ekipler Kurban Bayramı süresince de denetimlerini sürdürdü. Son günlerde yeniden artışa geçen vaka sayıları kurallara uyan duyarlı vatandaşları tedirgin ediyor.  İlimizde ve ilçemizde de bu konuda denetimler sürüyor. 

‘Kurallara harfiyen uyulmalı’

Gölcük’te esnafları denetleyen ekipler hem esnaflardan hem de vatandaşlardan coronavirüs kurallarına uymalarını isterken, bu süreçte Maske, Temizlik, Mesafe kurallarına harfiyen uyulması gerektiğini söylediler.       

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.