DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük’te uyuşturucu operasyonu

Gölcük’te uyuşturucu operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ilçemizde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik operasyon yapıldığını ve 5 şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığını açıkladı.

Şahıslar gözaltına alındı

Yapılan açıklamada, ‘Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

İlimiz Gölcük ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahısların yakalanmasına yönelik 05.07.2021 günü düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yapılan aramalarda,

-189,45 gr Sentetik kannabinoid,

-15.70 gr Metamfetamin ile uyuşturucu ve uyarıcı madde tartımında kullanılan 2 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. 06.07.2021 günü Gölcük Adliyesine mevcutlu olarak sevk edilen 1 şahıs adli kontrol şartıyla serbest kalmış, 4 şahıs ise tutuklanmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.