DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ün “BAŞARI”lı Çocukları KOCAELİ BİRİNCİSİ

Gölcük’ün “BAŞARI”lı Çocukları

KOCAELİ BİRİNCİSİ

İlçemizin güzide eğitim kurumlarından Özel Nazif Tokgöz Başarı Koleji 8.sınıf öğrencileri 6 Haziran’da yapılan LGS’de puan ortalaması olarak 399,7 puanla Kocaeli’de en yüksek puan ortalamasıyla birinci oldu.

Tokgöz, ‘Bize bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz’

İlçemize bu başarıyı kazandıran Özel Nazif Tokgöz Başarı Koleji Kurucusu Nazif Tokgöz: “Eğitim açısından pandemi sebebiyle çok zor bir yıl oldu. Bu zorluklara rağmen öğretmenlerimiz özveriyle çocukların başarısı için çabaladılar. Çocuklarımız bıkmadan çalıştılar.Velilerimiz sabırla bizleri ve çocukları desteklediler.Bu emeklerin neticesinde hepimizi mutlu eden bu başarı geldi. Ortalamaya göre Kocaeli birincisi olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bize bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onların ileride ülkemizde önemli görevlerde olacağına inanıyoruz. Yolları açık olsun. Bu çocuklarımızın eğitiminde katkısı olan tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza velilerimiz adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

‘Şimdi bu başarıyla sorumluluğumuzun arttığının bilincindeyiz’

Özel Nazif Tokgöz Başarı Koleji Kurucusu Nazif Tokgöz sözlerine şöyle devam etti: “Yıllardır Gölcük’te eğitimci olarak çocuklarımız için çalışıyoruz. Bizler okulumuzu açarken eğitime bir tuğla eklemenin heyecanını yaşadık. İlçemizin çocuklarını nasıl bir adım daha ilerletiriz diye düşündük. Şimdi bu başarıyla sorumluluğumuzun arttığının bilincindeyiz. Yerleştirme sonuçları açıklandığında da okulumuzun Fen Liselerine yerleştirmede çok yüksek bir yüzdeyi yakalayacağını hep beraber göreceğiz. Okulumuzun 12.sınıf öğrencilerinin de girmiş oldukları YKS sonuçlarını heyecanla bekliyoruz. Onların da kurumumuzda geldikleri güne göre büyük ilerlemeler gösterdiklerini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.’

‘Kurum olarak geçici değil kalıcı, bireysel değil kitlesel başarıyı önemsiyoruz’

Tokgöz, açıklamaların devamında, ‘Kurum olarak geçici değil kalıcı, bireysel değil kitlesel başarıyı önemsiyoruz. O nedenle okulumuzda seviyesi ne olursa olsun tüm öğrencilerin başarısını artırmak için eğitim programları hazırlıyoruz. İleride bu başarıların devamını ilçemiz eğitim camiasına yaşatacağımızı da şimdiden söyleyebilirim’ dedi.

Ergün, ‘Öğrencilerimizi tebrik ediyorum’

Özel Nazif Tokgöz Başarı Ortaokulu Müdürü Murat Ergün: “Yıl boyu çok çalıştık, pandeminin olumsuzluklarına rağmen çocuklarımızın günlük ders programlarını, etüt programlarını titizlikle takip ettik. Soruların çok zor olduğu bir yılda bu puan ortalamasını yakalamayı başardık. Tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.