DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hain Kalkışmanın 5. yıl dönümünde Şehit ve Gazilerimizi anıyoruz OYUNU MİLLET BOZDU

15 Temmuz Hain Darbe Girişimin 5. yıldönümünde Gölcük’te çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Milletimizin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, sokağa çıkıp ordunun ve güvenlik güçlerimizin kahramanlarıyla birlikte önlediği o günü hiçbir zaman unutmayacak ve unutturmayacağız.

Kaymakam Karabulut, ‘Milletimizin kahramanlığı asla unutulmayacak’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin 5.yıldönümü münasebetiyle mesaj yayınladı. Kaymakam Karabulut, ‘Türkiye’nin tarihinde yaşadığı en karanlık gece olan 15 Temmuz’un, milletimizin çelik iradesi ve tüm yurtta verdiği destansı mücadele ile püskürtülüşünün yıl dönümünde gurur ve hüznü bir arada yaşıyoruz.  Halkın gücünün üstüne hiç bir güç tanımadığını belirterek topyekûn mücadeleyi başlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türk Milleti 24 saatte hain darbe girişimi bertaraf etmiş şanlı tarihine bir zafer daha eklemiştir.  İstiklal ve istikbalimiz için Anayasal düzenimizi, temel hak ve hürriyetleri ortadan kaldırmaya yönelik darbe teşebbüsüne geçit vermeyen aziz milletimiz, Çanakkale ruhuyla günlerce meydanlarda ‘Demokrasi Nöbeti’ tutarak darbecilere geçit verilmeyeceğini, demokrasimizin kazanımlarının ilelebet yaşayacağını tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyeti’mizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu Cumhuriyeti ve bu vatan toprağını bize armağan eden milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için vatan müdafaasının söz konusu olduğu her noktada canını ortaya koyan Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmet ve dua, hayatta olan Kahraman Gazilerimize de minnet, şükran ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Başkan Sezer Gölcük halkını programlara davet etti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 5.yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada: 15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’nin bağımsızlık ve demokrasimizi hedef alan, FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan hain darbe girişiminin 5.yıl dönümündeyiz. Tarihi günün yıl dönümünde, millet olarak vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Şanlı tarihimiz boyunca nice ihanet ve badireye göğüs germiş olan milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi de, dış destekli bir işgal girişimi olan darbe teşebbüsüne karşı koymuş, “Türkiye geçilmez” diyerek vatanı uğruna canını feda etmekte asla tereddütte düşmeyeceğini dosta düşmana göstermiştir.  İlçemizde ve ülkemizin her noktasında günler ve geceler boyunca tutulan demokrasi nöbetleri ile de, vatansever milletimiz, bu aziz vatanın sahipsiz olmadığını, emsali görülmemiş bir biçimde ispatlamıştır.  Uzun yıllar boyunca sinsice planlar kurarak devletimizin her kademesinde sızıp darbe teşebbüsünde bulunan terör örgütü üyeleri, vatansever milletimiz karşısında boyun eğmek zorunda kalmışlardır. Bu vesileyle; 15 Temmuz hain darbe girişiminde canlarını feda eden 251 şehidimiz başta olmak üzere; ülkemizin geleceği uğruna, vatan ve mukaddesat aşkıyla canlarını seve seve feda eden tüm Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Kahraman Gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum. 15 Temmuz akşamı saat 20.00’da Anıtpark’ta sosyal mesafe kurallarına uyarak düzenleyeceğimiz 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” diyerek mesajını bitirdi.

İşte yarın Gölcük’te düzenlenecek 15 Temmuz etkinlikleri:

Saat 10.00 – Şehitlik Ziyareti

Saat 12.00 – Şehit Ailesi Ziyareti

Saat 13.10 – Mevlid-i Şerif Tevfik Hoca Camii

Saat 14.30 – ‘Mehmet Akif’e Mektup Var’ Yarışması Ödül Töreni  Kazıklı Kervansaray

Saat 15.30 – Gölcük Anıtpark’ta Resim Sergisi (Gölcük Belediye Başkanlığı)

Saat 20.00 – Anıtpark’ta Vatandaşın toplanması, Mehteran Takımı eşliğinde Kavaklı Kongre Sarayı’ndan Anıtpark’a Yürüyüş

Saat 21.00 Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Protokol Konuşmaları Anıtpark

Saat 21.20 Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua Anıtpark

Saat  21.30 Protokol Konuşmaları, Şiirler(Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmada dereceye giren öğrenci) Anıtpark

Saat 21.35 Tiyatro Anıtpark

Saat 22.30-23.15– Sayın Cumhurbaşkanımızın Meydanlara Hitabı Anıtpark

Saat 23.30 Gazimizin bir anısını anlatması Anıtpark

Saat 23.30 Müftülük Programları  Anıtpark

Saat 00.13 Sala (Kocaeli’deki Camilerde eş zamanlı olarak)

Saat 00.20 Mürselpaşa Türk Musikisi Topluluğu ve Semah Gösterileri Anıtpark

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.