DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Hamsi ve İstavrit fiyatları arttı KİLOSU 60 LİRA

Hamsi ve İstavrit fiyatları arttı

KİLOSU 60 LİRA

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş Merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası işletmecisi Emrah Kurtuluş balık piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kurban Bayramı’nın da etkisiyle balık satışlarının düştüğünü ifade eden Kurtuluş, 15 Ağustos itibariyle satışların artmasını beklediklerini ifade etti.

“Denizlerimiz müsilajdan temizlendi, satışlarımız yine arttı’’

Rizeli Kardeşler Balık Lokantası işletmecisi Emrah Kurtuluş yaptığı açıklamada, ” Kurban Bayramı’ndan yeni çıktık. Bu nedenle bu iki hafta balık satışı ciddi anlamda düşük geçer. 15 Ağustos itibariyle balığa ilginin yeniden artmasını bekliyoruz. 1 Eylül itibariyle av yasağı kalkacak ve teknelerimiz yeniden denize açılacaklar. Sezonun güzel bir şekilde başlamasını ve balığın bol olmasını temenni ediyoruz. Balığın bol olmasıyla birlikte fiyatlarda ciddi anlamda düşecektir. Bu dönemde birde insanlar Müsilaj nedeniyle balıktan biraz uzaklaştı ama çok şükür denizlerimiz temizlendi ve müsilajın bir zararı olmadığı açıklandı. Bu nedenle vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla balık tüketebilirler” dedi.

Paket servis hizmeti devam ediyor

Özellikle Covid-19 pandemisi nedeniyle kısıtlama yapıldığı günlerde paket servise ilginin oldukça arttığını ifade eden Kurtuluş yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki Covid -19 pandemisi tedbirleri kapsamında bir süre bizde restoran kısmımızı kapattık ve sadece çiğ ve pişmiş satış yapabildiğimiz gibi paket servise ağırlık vermiştik. O dönemde paket servisimize oldukça yoğun bir ilgi vardı ve bu ilgi hala devam etmekte. Rizeli Kardeşler olarak her isteğe uygun paket servisimiz devam ettiği gibi restoran kısmımızda hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.    

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları

Hamsi 60 lira, İstavrit 60 lira,  Sardalya 50 lira, Barbun 80 lira, Çupra 60 lira,  Levrek 65 lira,  Karadeniz somon 45 lira,  Alabalık tane 15 lira,  ithal Uskumru tane 15 lira,  Norveç Somon 90 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.