DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Teşkilatı yeni üyelerini açıkladı ‘ÜYE SAYIMIZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA ARTIYOR’

İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na yoğun bir şekilde yeni üyeler kazandırılmaya devam ediliyor. Av. Mustafa Kocatürk, Harun Zer, Ertuğrul Güler ve Nefise Topgüç İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na üye oldular.

Son dönemlerde anket şirketlerinde devamlı yükselişe geçen İYİ Parti’de üye çalışmaları aralıksız sürüyor. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Parti Binalarında yeni üyelerinin üyelik işlemlerini yaptı.

Aynacı, ‘Bu İYİ Parti iktidarının ayak sesleridir’

Partilerine olan teveccühün yoğun olduğunu belirten Başkan Aynacı, ‘Üye kayıtlarımız son hızı ile devam ediyor. Bu İYİ Parti iktidarının ayak sesleridir. Bugün şehrimizin sevilen yüzlerinden Avukat Mustafa Kocatürk bey, Belediyeden emekli Harun Zer bey, Ertuğrul Güler bey ve Nefise TOPGÜÇ hanımın üyelik işlemlerini gerçekleştirdik. İYİ Parti Gölcük İlçe Teşkilatı olarak üye sayımızı her geçen gün arttırmaktayız. Bizim çeşitli programlar yapıp vatandaşımızı üye yapmamızla birlikte, kendi istekleri ile partimize yoğun bir şekilde gelerek üye olmak isteyen vatandaşlarımız da var. Partimize üye olmak isteyen kişi sayısının her geçen gün artması, bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu göstermekte, yaptığımız çalışmalarda bizleri daha fazla istekli ve azimli kılmaktadır. Bugün de bazı vatandaşlarımız, partimize üye olmak için gelmiş bulunmaktalar. Kendileri iyiler ve cesurlar hareketinde yerlerini alıyor. Bu ilginin sonu iktidardır. Yapılacak ilk erken veya normal seçimde Türkiye iyi olacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.