DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İZMİTLİLER RIFAT ILGAZ VE KEMAL SUNAL’I UNUTMADI

İZMİTLİLER RIFAT ILGAZ VE KEMAL SUNAL’I UNUTMADI

İzmit Belediyesi, İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında ‘Hababam Sınıfı’ ile gönüllerde taht kuran Rıfat Ilgaz ve Kemal Sunal’ı andı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘İzmit Unutmaz’ etkinlikleri ile tarihte iz bırakan isimleri anmaya devam ediyor. ‘Hababam Sınıfı’ ile gönüllere taht kuran usta oyuncu Kemal Sunal ile şair-yazar Rıfat Ilgaz’ın anma etkinliği Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşti. 262 Tiyatro’nun kurucusu oyuncu ve eğitmen Salih Yücel ile Ruşen Hakkı Şiir Yarışması’nın en genç yarışmacısı ve 3’üncüsü olarak seçilen yazar Çağın Özbilgili, İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında Kemal Sunal ve Rıfat Ilgaz’ı masaya yatırdı.

Tarihe İz Bırakan İsimler

Anma programına usta yazar Rıfat Ilgaz ile ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın biyografisiyle başlayan İzmit Belediyesi, Ilgaz’ın toplumsal gerçekçi yapısını ve Sunal’ın güldürü anlayışını masaya yatırdı. 262 Tiyatro’nun kurucusu Salih Yücel ile genç yazar Çağın Özbilgili, İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında tarihe iz bırakmış isimleri yad etti.

En Güzel Replikler

Her iki üstadın ortak noktası olan Hababam Sınıfı’nın en güzel repliklerinin vtr olarak seyircilere izletildiği ve canlı yayın olarak yayınlanan anma etkinliğinde kahkaha ve hüzün birbirine karıştı. 262 Tiyatro Oyuncuları, KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları öğrencileri ve farklı üniversitelerden öğrenciler, ‘Neler Oluyor Hayatta’ ve ‘Sevdan Olmasa’ parçalarını seslendirerek tüm vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.