DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MORALLER BOZUK

28.07.2021
762
A+
A-

İşler tamda yoluna girecek derken corona koptu gidiyor. ‘Bu sene bu iş biter’ diyorduk’ varyantlar ortaya çıkınca iş değişti. Bugün itibarıyla 20 binlere yaklaşan vaka sayıları önümüzdeki günlerin kötü habercisi ve biz bütün bunları göre göre inadına işler yapıyoruz. Maske takmayanlar mı dersin, banane aşıdan maşıdan kaygısızlığı gösterenler mi dersin ne dersen de. 23 milyon civarında aşı olmayan olduğuna göre önümüzdeki günler pek sıcak geçecek. Ölüm oranlarına baktığımızda vefat edenlerin yüzde 95’inin aşı olmayanlar grubundan olduğu özellikle ifade ediliyor. Bütün bunlara rağmen saldım çayıra mevlam kayıra kafasıyla nereye kadar gideriz belli değil. Moraller bozuk, suratlar asık, ticaret yapanlar ‘acaba bir daha kapanma olur mu’ diye korkuyor. Öğrenciler tedirgin bu kadar moral bozukluğunun içinde dedim ki biraz tebessüm edelim buyurun gelsin..

Kaçış Provası Yaptık

İki deli tımarhaneden kaçmak için plan yapmışlar ve arkadaşlarına akşam kaçacaklarını söylemişler ve dedikleri gibi akşam kaçmışlar. Ertesi gün tabi herkes alarmda bu delileri arıyor akşama doğru iki deli tekrar tımarhaneye gelmişler, Arkadaşları sormuş:
-Madem kaçtınız niye geri döndünüz? Deliler cevap verir:
-Bu provaydı yarın akşam kaçacağız demiş.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.