DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Nikahlarından çıktılar dostlarına kendi elleriyle CAĞ KEBAP İKRAM ETTİLER

Gölcük’te geçtiğimiz gün oldukça ilginç ve bir o kadar da güzel bir olay yaşandı.

Yeni evlenen genç çift nikah törenlerinin ardından Gölcük’te en çok tercih edilen Cağ Kebapçı olan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebapçısına gittiler. Gelin ve Damat, Dostlarına kendi elleriyle cağ kebap ikram eden genç çift unutulmaz bir anı yaşadılar.

Köse, “Gelin ve damadı görünce çok şaşırdık”

Gölcük’te cağ kebap denildiği zaman akla gelen Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ın işletmecisi İlhan Köse gelin ve damadı bir anda karşılarında görünce çok şaşırdığını ifade ederek, “Akşamüzeri tam dükkanı toparlarken bir anda gelin ve damat ile arkasında bir grup genç gelince çok şaşırdık. Nikah töreni sonrası cağ yemek istediklerini ifade eden çift tezgaha geçmek istediler ve dostlarına kendi elleriyle cağ kebap hazırladılar. Böyle güzel bir günde bizleri tercih ettikleri için çok mutlu olduk. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.