DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı İzmit’ten Öğrencileri ağırladı

Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı İzmit’ten Öğrencileri ağırladı

Başiskele Belediyesi tarafından Kocaeli’de bir ilke imza atılarak hayata geçirilen, Türkiye’ye örnek ve öncü olma özelliği taşıyan Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda eğitimler tüm hızıyla sürüyor.

Geleceğin teminatı çocuklarımızın trafik eğitimini küçük yaşlarda kazanmalarını sağlamak ve trafikte kurallara uyan bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla hizmete açılan, çevre ilçelerden ve illerden yoğun ilgi gören Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerini misafir etmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak İzmit Plajyolu Beyaz Zambak Anaokulu öğrencileri, Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda pedallı araçlara binerek yola çıktılar. Çocukların hem yaya hem de sürücü olaraktrafik kurallarını öğrenmeleri için özel dizayn edilen parkta, minik öğrenciler keyifli anlar yaşadılar.

ÖNCE TEORİK BİLGİ SONRA UYGULAMA

Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı yetkilileri tarafından eğitimlerde öğrenciler, yayaların ve araç sürücülerinin uyması gereken kuralları önce eğitim videoları eşliğinde teorik olarak öğrendiler. Ardından İzmit Plajyolu Beyaz Zambak Anaokulu öğrencileri uygulama için park alanına geçtiler. Pedallı araçların direksiyonuna geçen öğrenciler yayaların ve sürücülerin trafikte uyması gereken kuralları yaşayarak ve deneyimleyerek öğrendiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.