DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞKİM’de Gelecek Vaat Eden İşler

BAŞKİM’de Gelecek Vaat Eden İşler

Başiskelelilerin meslek sahibi olmasında büyük rol oynayan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezinde (BAŞKİM) verilen meslek kursları tam hız devam ediyor.

871 İSTİHDAM

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün göreve geldikten hemen sonra seçim beyannamesinde yer alan ve ilk etapta hizmete kazandırılane Başkan Özlü için büyük önem arz eden BAŞKİM, işverenler ile iş arayanların ortak noktası oldu. BAŞKİM’de İş arayanların başvurusu ve işverenlerin kriterlerinin eşleşmesiyle vatandaşlara iş imkanı sunan sistemde kurulduğu günden bu yana 871 kişi istihdam edildi. İŞKUR ile işbirliği içerisinde çalışan BAŞKİM’den bugün itibari ile 251 firma eleman desteği alıyor.

ÜÇ KURS DEVAM EDİYOR

Bunların yanı sıra hem işverene kalifiye eleman desteği sağlayan hem de vatandaşların başvurdukları alanlarda kendilerine artı değer katmasını sağlayan meslek edindirme kursları yoğun tempoda gerçekleştirilmeye devam ediyor. Hali hazırda her biri 12’şer kursiyere eğitim veren Muhasebede Modüler Tabanlı Program Kullanma Geliştirme ve Uyum Eğitimi kursu, Resmi İşlemlerde Ticari Belgelerin Düzenlenmesi Geliştirme ve Uyum Eğitimi kursu ve Bilgisayar İşletmenliği(operatörlüğü) kursu devam etmekte. Ortalama 1 ay süren eğitimlerin ardından sertifikalarını alan kursiyerler istihdam edilmek üzere işverenler ile buluşturuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.