DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar VAKA SAYILARININ ARTMASI BİZLERİ ENDİŞELENDİRİYOR

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar

VAKA SAYILARININ ARTMASI BİZLERİ ENDİŞELENDİRİYOR

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Akpınar yaptığı açıklamada, “ Vaka sayıları hızla yükseliyor. Aşı olmayan vatandaşlarımızın en kısa sürede aşılarını olmalarını rica ediyoruz” dedi

“Aşı olmayan birçok kişinin olduğunu görüyoruz”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, açıklamasında “Vaka sayılarının tekrar artış gösterdiği bu dönemde maske kullanımının ne kadar önemli olduğunu, birbirimizle sosyal mesafemizi korumamız, tokalaşmamaya devam etmemiz ve temizlik kurallarına harfiyen uymamız gerektiğini aklımızdan çıkarmamalıyız. Aşı olmayan birçok kişinin olduğunu görüyoruz. Bu hastalığa karşı mücadeleye güç vermek ve kendi sağlığımızı düşünerek aşı olmamız gerektiğini lütfen unutmayalım” dedi.

“Doğal yaşam gerçekten çok büyük bir zarar gördü”

Başkan Akpınar, ülkemizde geçtiğimiz günlerden bu yana birçok noktada görülen orman yangınları hakkında konuşarak “Cennet ülkemizin birçok noktasından yangın haberleri gelmeye devam ediyor ve enteresandır ki bu yangınların eş zamanlı başladığını gördük. Ülkemize zarar vermek, yeşil örtümüzü katletmek isteyenlerin ormanlarımızı yaktığını üzülerek izliyoruz. Birkaç günden bu yana oldukça kötü görüntüler gördük. Ormanlarımız kül oldu, canlı hayatı olumsuz etkilendi, hayvanlar telef oldu. Doğal yaşam gerçekten çok büyük bir zarar gördü. Ormanlarımızı geri kazanmak adına sıkı bir şekilde çalışmalı yeni fidanlar dikmeye hemen başlamalıyız. Ormanlarımızın korunması için her birimizin birer fidan dikmesi, doğanın yeniden canlanmasına önemli bir katkı olacaktır” dedi.

“Sahil, lambalar çalışmadığı için karanlıkta kalıyor”

Başkan Akpınar, ilçemiz genelinde yapılmasını talep ettikleri sorunlar hakkında da bilgi vererek“Geçtiğimiz gün Denizevler sahiline gittik ve orada bir süre eşimiz, dostumuzla zaman geçirdik. Fakat orada gördük ki aydınlatma lambaları bulunmasına rağmen çoğu lamba çalışmıyor. İnsanlar ellerindeki telefonların ışıklarını yakarak etrafı aydınlatmaya çalışıyor. Sahil, lambalar çalışmadığı için karanlıkta kalıyor. Buradaki sokak lambalarının bakıma alınması ve orada aydınlığın yeniden sağlanması için ilgili birimlerin çalışmalar ve düzenlemeler yapması gerekiyor. Bununla birlikte, genel anlamda ilçemizdeki tüm sahil şeridinin bakıma alınmasının, aydınlatma lambalarının gözden geçirilmesinin faydalı olacağını düşünüyorum” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.