DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dar sokaklarda park sorunu devam ediyor

Gölcük’te bazı sürücüler araçlarını dar cadde ve sokaklara park etmekten vazgeçmiyor. Vatandaş zaten dar olan sokağa araç park ederek yolu iyice daraltan sürücülere büyük tepki gösterdi.

Acil durumlar için risk oluşturuyor

Gölcük’te bazı duyarsız sürücüler araçlarını sokaklara park ederek yolu daraltmaktan vazgeçmiyor. Mahalle sakinleri dar sokaklarda yaşanan bu duruma büyük tepki gösteriyor. Vatandaşlar olası bir kaza halinde ambulans ve itfaiyenin sokağa giremeyeceğini söyleyerek sürücülerden bu konuda daha duyarlı davranmalarını istedi.

‘Önlem alınmalı, park yaptırılmamalı’

Yaşanan bu soruna tepki gösteren bazı vatandaşlar, “Sokaklarımız zaten dar bir de sürücüler araçlarını park ederek yolu iyice daraltıyorlar. Allah korusun bir kaza olsa ambulansın, bir yangın çıksa itfaiyenin sokağa girme olasılığı çok düşük. Sürücülerden bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. İleride büyük bir soruna sebebiyet vermemek için şimdi duyarlı davranarak araçlarını bu sokaklara park etmekten vazgeçmeleri gerekiyor. Yetkililerde dar sokaklara araç parkına izin vermemeli” dediler.   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.