DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

DEVA Partisi ilçe Başkanı Sedat Yücel

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel sağlık problemleri nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir tedavi altında olan DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel yaptığı yazılı basın açıklamasıyla DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa etti

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel yaptığı açıklamada, “ Değerli Dostlarım: Yaklaşık bir yıl süre ile yürüttüğüm Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden son dönemde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle istifa etmiş bulunuyorum. Bu süre zarfında bana destek olan Gölcük halkına, birlikte başladığımız yönetim kurullarında görev alan ve emeklerini hiç esirgemeyen kıymetli yol arkadaşlarıma, Kocaeli İl Başkanımız Sayın Adem KOÇ ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine, MKYK üyesi Sayın Ali Ufuk YAŞAR Beyefendiye en samimi teşekkürlerimi, selam ve saygılarımı sunuyorum.  Yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Yeni isim belli olmadı

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel’in istifasının ardından boşalan ilçe Başkanlığı görevine yakın bir zaman sonra İl Başkanı Adem Koç tarafından açıklanacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.