DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, ‘159 ESNAFIMIZA 10 MİLYON LİRA KREDİ VERDİK’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2021 yılının ilk yedi ayında esnaflara verilen kredi miktarını açıklayarak, ‘Esnaflarımıza can suyu olmaya devam ediyoruz’ dedi.

‘Esnafımız çok zor günler yaşadı’

Başkan Mısırlıoğlu,  “Koronavirüs pandemisinin devam ettiği bu dönemde, 1 Temmuz tarihi itibariyle kısıtlamaların kalkmasının ardından tüm esnaflarımız, dükkanlarını açabilme hakkına sahip oldu. Geçen bir aylık zaman dilimi içerisinde esnafımızın işlerinin yavaş yavaş açıldığını görebiliyoruz. Esnaflarımızın işlerinin  açılmasının ardından ticari hayatta hareketlilik de artmaya başladı. Geride bıraktığımız dönemde, gerek zorda olan gerekse de işlerini büyütmek isteyen esnaflarımız kredi kullanmıştı. Bu yıl içerisinde de esnaflarımız kredi kullanarak ihtiyaçlarını karşıladı ve borçlarını kapatmaya gayret gösterdi. 2021 yılının ilk 7 ayında 159 esnafımıza  toplamda 10 milyon lira değerinde kredi vererek ihtiyaç duydukları alanda bu eksiklerini gidermiş olduk. Bizler, kooperatif olarak esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz”  diye konuştu.

‘Desteğimiz sürecek’

İlçemizde esnafların işlerini sürdürmelerinin çok önemli olduğunu belirten Gölcük Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, şunları dile getirdi: “Önümüzdeki dönemde de kredi kullanmak isteyen esnaflarımıza gerekli adımları atmaları durumunda kredi desteğimizi sürdüreceğiz. Bizler, esnafımızın iş hayatını devam ettirebilmesi için görevimizi her zaman en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın yanında olacağız. Gölcük’te ticari hayatın devam edebilmesi adına esnaflarımızın işlerini sürdürmeleri oldukça önemli. Tüm esnaflarımıza kazançlarında bereket diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.