DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri takdir topluyor TOPÇULAR MAHALLESİ’Nİ PIRIL PIRIL YAPTI

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri takdir topluyor

 TOPÇULAR MAHALLESİ’Nİ PIRIL PIRIL YAPTI

Gölcük Belediyesi tüm mahallelerde genel temizlik çalışması başlattı. Geçtiğimiz gün Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde genel temizlik çalışmasına start veren ekipler son olarak Değirmendere Topçular Mahallesi’ndeydiler.  Ekipler genel temizlik programı kapsamında adeta Topçular  Mahallesini baştan aşağıya pırıl pırıl yaptılar. 

Çalışmaları yakından takip ettiler

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelinde temizlik seferberliğini aksatmadan  gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Geçtiğimiz gün Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirilen Genel Temizlik Seferberliği Değirmendere Topçular Mahallesi’nde devam etti. Ekipler Topçular Mahallesi’ni baştan aşağıya temizlediler. Genel Temizlik çalışması Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, Şehitler Mahallesi Melahat Gökdeniz ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’da yakından takip etti.

“Genel Temizlik çalışmalarımız program dahilinde düğer tüm mahallelerde gerçekleştirilecektir”

Gerçekleştirdikleri genel temizlik çalışması hakkında bilgi veren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay, “ Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’müzce gerçekleştirilen ve halkımızca çok beğenilen Genel Temizlik Programı’na, Başkan Yardımcımız Sayın Şevket Kaba ve Muhtarımız Sayın Melahat Gökdeniz’in de katılımları ile Topçular  Mahallesi’nden devam ediyoruz. Kalabalık bir ekiple gerçekleştirdiğimiz çalışmada, kaba atık olarak tabir ettiğimiz inşaat, moloz, mobilya, dal gibi bildirim dışı atılmış tüm atıklar kepçe yardımı ile alınarak kamyonlarımızca sevkiyatını yaptık.  Konteyner yıkama aracımız ile tek tek tüm konteynerleri dezenfektan içeren su ile yıkayarak gerekli hijyene kavuşturduk. Bakım gereken konteynerlerimizin gerekli bakım ve  tamirini, ilgili ekibimiz ile yerinde yaparak halkımızın kullanımına sunduk. Kaldırım kenarlarında biriken toprak, kum, çamur gibi malzemeleri küreyerek hem kötü görüntüyü ortadan kaldırdık hem de yabani ot büyümesinin önüne geçtik. Mıntıkacı personellerimiz ile dip köşe süpürme hizmetini yaparak sokaklarımızı tertemiz yaptık. Böylece halkımızın gönül rahatlığı ile kullanabilecekleri tertemiz hijyen alanlar oluşturduk. Halkımızın memnuniyeti için, Gölcük için, gönülden çalışıyoruz. Genel Temizlik çalışmalarımız program dahilinde düğer tüm mahallelerde gerçekleştirilecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.