DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden BAŞKAN SEYMEN’E ZİYARET

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Can ve yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’i makamında ziyaret eden Başkan Can ve Yönetimi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için destek istedi.

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz aylar içerisinde yapılan kongre sonrasında Hakan Can Başkan seçilirken Dernek olarak ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Seymen’i ziyaret eden Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Can ve yönetimi ziyaret isteklerini kırmadığı için teşekkürlerini iletti.

Can, ‘İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz’

Gölcük Dost Eli Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Hakan Can, ‘Bugün siz değerli Başkanımızı yeni yönetimimiz ile birlikte ziyaret ediyoruz. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkür ediyorum. Bizler derneğimiz olarak bu zamana kadar ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ve ailelerimize gerek gıda gerekse eşya yönünden yardımlarımızı yapıyoruz. Bundan sonra da yardımlarımızı sürdüreceğiz’ dedi.  

Seymen, ‘Dernek olarak yardımlarınız çok değerli’

Dernek Başkanı Hakan Can’ın konuşmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Öncelikle yeni seçilen başkanım ve yönetiminizi kutluyor, görevinizde başarılar diliyorum. Yaptığınız bu güzel çalışmaları yakından takip ediyoruz. AK Parti İlçe Başkanı olarak derneklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Sizleri yaptığınız güzel çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum’ dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.