DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM

Gölcük Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, asfalt serimi ve parke yapımı işlerinde yaz başından bu yana yoğun tempoda, gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Gölcük’ün işlet ve önemli caddeleri olan, 1 Mart ve Şehitler Caddeleri’nde asfalt serimi çalışmasına devam edenGölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2400 metre uzunluğundaki işi, hızlı bir şekilde yapmak için gece gündüz çalışıyorlar. 1 Mart Caddesi’nin asfalt serimi büyük orada tamamlandı. Şehitler Caddesi’nin de tramer kazısını yapan ekipler, asfalt serimine başlayacaklar. Çalışmanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

KONGRE SARAYININ ÖNÜ DE YAPILDI

Ayrıca; Kavaklı Sahil Yolu Genişletme Projesi’nin tamamlanması sonrasında, yağmur suyu kanal düzenlemesi yapılan Kongre Sarayı önündeki yolun da asfaltı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamlandı.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Gölcük genelindeki birçok noktada altyapı ve üstyapı çalışmaları da devam ediyor. Yaz boyunca da plan dahilinde işlek caddelerde ve ara sokaklarda çalışmalar sürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.