DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te sürücüler ücretsiz otoparkları tercih ediyor

Gölcük’ün araç sürücüleri tarafından benimsenen ve ilçemizdeki park yerlerine önemli katkıda bulunan Gazi Otoparkı ve diğer ücretsiz otoparklar sürücülere ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor. Araç sürücüleri bu hizmetten oldukça memnun.  

Ücretsiz olması sürücüleri memnun ediyor

Gölcük’te Gazi Ortaokulu’nun yıkılması üzerine, boş kalan arsa araç sürücüleri tarafından otopark olarak kullanılıyordu. Bu alanın otopark olarak kullanılması çoğu araç sürücüsüne büyük bir kolaylık sağlamış durumda. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, geçtiğimiz yıllarda Gazi Ortaokulu’nun yıkılması ile boşalan alan dönemin Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından yeni okul yapmak kaydıyla tapusu alınmıştı. Uzun süredir, araç sürücülerinin otopark olarak kullandığı alan belediye tarafından ücretsiz otopark olarak kullanılmaya devam ediyor. İlçemizdeki diğer ücretsiz otoparklarda yoğun ilgi görüyor.

Ücret vermek istemiyorlar

Bazı Sürücüler Ücretsiz otoparklardan memnuniyetlerini, “Gazi otoparkı biz sürücüler için çok değerli. Otopark’ın zemini düzeltilmesiyle gayet güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Ücretsiz olarak otoparkın hizmet vermesi ayrıca güzel bir çalışma oldu. Yetkili ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.