DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ün Spor Kulüpleri bir araya geldi SORUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Gölcükspor TFF Temsilcisi Hüseyin Bat ilçemizde bulunan Amatör Spor Kulüpleri için kahvaltılı bir program organize ederek,  Spor Kulüpleri Başkanları ve temsilcileri bir araya geldi. İlçemizde bulunan Amatör Spor Kulüpleri için yapılan programda spor kulüplerinin sorunları görüşüldü.

Gölcük’te organize edilen programa Gölcükspor Başkanı Temel Erten, Yöneticiler Olcay Balaban, Murat Ağacan, Semih Sofu, Kerem Musaoğlu, İbrahim İnanç Çakıroğlu ve ASKF Başkanı Murat Aydın ile Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri katılım sağladı.

Aydın, ‘Spor Kulüplerimizin yanındayız’

ASKF Başkanı Murat Aydın, ilimizde mücadele eden Spor Kulüplerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, Spor Kulüplerinin yaşadığı zorlukları dile getirdi.

Erten, ‘Spor Kulüplerimiz doğru yönetilmeli’

Programda konuşma yapan Gölcükspor Başkanı Temel Erten ise, ‘Öncelikle böylesine önemli bir organizasyona imza atan Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkan Yardımcımız ve Gölcükspor TFF temsilcimiz Hüseyin Bat’a teşekkür ediyorum.  Bugün burada Spor Kulüplerimizin sıkıntılarını ve sorunlarını görüşeceğiz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımıza da katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum. Bizler ilimizin ve ilçemizin markası olan Gölcükspor’umuzu en doğru şekilde yöneterek, takımımızı hak ettiği yere taşıyacağız. Artık Spor Kulüplerimiz doğru yönetilmeli, bugün ülkemizin dev kulüpleri bile oldukça zor günler yaşamaktadır. Bizler bu sezon taraftarlarımızın da desteği ile hedefimize ulaşacağız’ diyerek, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Bat’a teşekkür ettiler

Programa Katılım sağlayan Spor Kulüpleri Başkan ve Yöneticileri ASKF Başkan Yardımcısı ve Gölcükspor TFF Temsilcisi Hüseyin Bat’a organize ettiği program için teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.