DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin YANGIN BÖLGELERİNE YARDIM GÖNDERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin

YANGIN BÖLGELERİNE YARDIM GÖNDERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İlçemizin en aktif vakıflarından olan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, Ege ve Akdeniz bölgelerinde meydana gelen  orman yangınlarından etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını dile getirdi. Başkan Bilgin, “ Yaşanan orman yangınları, hepimizi derinden üzdü. İHH olarak yangından etkilenen vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

“Antalya’nın Manavgat ilçesine İHH mobil aşevimizi bölgeye gönderdik”     

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin, orman yangınlarından olumsuz etkilenenlere destek olabilmek adına bir yardım kampanyasına başladıklarını ifade etti. Bilgin yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde ülkemizin bazı illerinde başlayan orman yangınları, hepimizi derinden üzdü. Devletimiz, tüm imkanlarını kullanarak yangınları söndürmeye devam ediyor. Umudumuz, en kısa zamanda bu yangınların tamamının söndürülmesi ve bir daha bu tür felaketlerle karşı karşıya kalmamamızdır. Bizler de İHH olarak Antalya’nın Manavgat ilçesine, meydana gelen yangın felaketinden ötürü evlerini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlarımız için İHH mobil aşevimizi bölgeye gönderdik. Bununla birlikte, arama kurtarma ekiplerimizin de bölgedeki çalışmaları devam ediyor. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Yardım kampanyası başlatıldı

Başkan Bilgin sözlerinin devamında, “ 26 şehirde orman yangını çıktı ve buna istinaden arama kurtarma ekiplerimiz, 113 kişiyle yangın söndürme ve insani yardım çalışmalarına destek veriyor. Gezici aşevimiz de şu an bölgede. Bizler biliyoruz ki yangından etkilenen vatandaşlarımızın bizlere ihtiyacı var.  Buna istinaden bir yardım kampanyası başlatılmış durumda. Destek olmak için internet üzerinden banka yoluyla bağış yapılabiliyor. Bu bağışlardaki açıklamaya ‘Orman yangınları acil yardım’ notunu düşmemiz oldukça önemli. Bizler de İHH Gölcük olarak bu bölgedeki vatandaşlarımıza katkı sunabilmek için başlatılan bu kampanyada, toplayabildiğimiz miktarı oradaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarında kullanılması için ilgili bölgeye göndereceğiz. Meydana gelen yangınlarda hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, bir an önce bu felaketten kurtulmamız için Allah’a dua ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.