DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İşyerinde rahatsızlanan Mevlüt Gül hastaneden taburcu oldu DOSTLARINA VE SEVENLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Birkaç gün önce işyerinde rahatsızlanan ilçemizin sevilen Oda Başkanlarından, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül tedavi gördüğü Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nden taburcu oldu. Başkan Gül’ün sağlık durumu oldukça iyi.

İşyerine geldiği sırada baş dönmesi yaşayan ve bayılan Başkan Gül, arkadaşları tarafından ambulans çağırılarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne götürülmüş, Başkan Gül hastanede tedavi altına alınmıştı. Bir gün hastanede müşahede altında kalan Başkan Gül, hastaneden taburcu edildi.

Gül, ‘Sağlık durumum iyi’

Yaşadığı sağlık sorunu hakkında bilgi veren ve kendisinin yanında olan dostlarına ve sevenlerine teşekkür eden Başkan Gül, ‘Öncelikle bu süreçte beni merak eden, arayan ve soran tüm dostlarıma, Hastanede en iyi şekilde tedavi olmamı sağlayan Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Sertan Acar’a ve tüm personeline teşekkür ediyorum. Şu anda sağlık durumum iyi. Birkaç gün evimde dinlendikten sonra tekrar işimin başında olacağım’ dedi.

Bizde Gazetemiz adına Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.