DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPE’DE ŞÖHRETLER FUTBOL TURNUVASI

Kartepe Belediyesi’nin desteğiyle Kartepe Kulüpler Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 50 yaş üstü “Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvası”nın resmi açılış karşılaşmasında il protokolü ile sağlıkçılar karşı karşıya geldi.

Kartepe Belediyesi’nin desteğiyle Kartepe Kulüpler Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 50 yaş üstü “Kartepe Şöhretler  Futbol Turnuvası”nın resmi açılış karşılaşmasında il protokolü ile sağlıkçılar Abdullah Tayyip Olçok Stadı’nda karşı karşıya geldi.

8 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra ve Tertip Komite Başkanı Sebahattin Altınkaya yönetiminde yapılan kura çekilişi ile “Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvası”nda Suadiyespor, Derbentspor, Maşukiyespor, Şirinköyspor, Nusretiyespor, Sarımeşespor, Köseköy Ateşspor ve Köseköy İstasyonspor takımları mücadele edecek.

İKİ GRUPTA MÜCADELE

Çekilen kura sonucunda A Grubu’nda, Köseköy Ateşspor, Şirinköyspor, Suadiyespor ve Sarımeşespor, B Grubu’nda ise Köseköy İstasyonspor, Maşukiyespor, Derbentspor ve Nusretiyespor takımları yer aldı. Turnuvanın bütün karşılaşmaları Abdullah Tayyip Olçok Stadı’nda yapılacak. Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvası’nda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar yarı finale çıkacak. İki hafta sürecek olan Kartepe Şöhretler Turnuvası’nda 20 Ağustos Cuma günü final karşılaşması ile kupa töreni yapılacak.

SPORUN HER DALI KARTEPE’DE

Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvası’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman forma giydi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “50 yaş üstü Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvası açılış karşılaşmasında tatlı bir rekabet yaşandı. Kartepemizde sporun her dalında gençlerimiz yer almaktadır. Spor her yaşta yapılabilir. Bizde buna dikkat çekmek hem de geleceğimiz olan gençlerimize örnek olması amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Kartepe 50 Yaş Şöhretler Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu. Kartepe Şöhretler Futbol Turnuvası sonunda tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19’a karşı aşı olmanın önemine dikkat çekmek amacıyla “Hayat maçında Covite yenilme aşını ol” yazılı pankart açıldı.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.