DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KİRAZ İLE KESTANE’NİN BOYAMA KİTABI ÇIKTI

KİRAZ İLE KESTANE’NİN BOYAMA KİTABI ÇIKTI

Kartepe Belediyesi, miniklerin yeni kahramanları Kiraz ile Kestane’nin boyama kitabı çıktı.  

Kartepe Belediyesi, Kartepeli miniklerin keyifli ve eğitici saatler geçirmesini sağlamak amacıyla boyama kitabında Kartepe’ye özgü “Kiraz ile Kestane” çizgi kahramanların Kartepe’de gezdikleri yerleri anlatan konular yer alıyor.

6-9 YAŞ GRUBUNA

Çocuklara okumayı sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla yola çıkan Kartepe Belediyesi, uzman kadrosu tarafından hazırlanan “Kiraz ile Kestane”nin macera kitabından sonra boyama kitabı çıktı. Hazırlanan boyama kitabında Kiraz ile Kestane’nin Kartepe’de gezdikleri yerler anlatılıyor.

ZENGİN İÇERİK

Kiraz ve Kestane boyam kitabı içerisinde Kartepe Atla Terapi Merkezi, Kartepe Atlı Spor Merkezi, Kartepe’de Bisiklet, Ormanya, Ekoköy, Eşme Ayvası, Kartepe’de Değirmen, Hikmetiye Camii, Thökölyİmre, Teleferik, Kartepe’de Kayak, Mahalle Konakları, Kartepe’deMotokros, Sukay Park, Kartepe’de Olta Balıkçılığı, Kartepe’de Yamaç Paraşütü, Kartepe’de Su Kayağı aktiviteleri ve konuları yer alıyor.

KOCAMAN; ÇOCUKLARIMIZ KIYMETLİMİZ

Çocuklarımız kıymetlimiz diyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Onların beden sağlığı kadar ruh sağlığı da çok önemli. İyi yetişmeleri için mutlu olmaları için çabamız, gayretimiz hiçbir zaman son bulmayacak. Kendi bünyemizde uzman kadromuz tarafından hazırladığımız kültür yayınları ile geleceğimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Kartepemizin yeni kahramanları yeni maceralarla miniklerimizle buluşmaya devam edecek” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.