DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz DEVLETİMİZ; SPORA, SPORCUYA ÖNEMLİ DESTEKLER VERİYOR

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz

DEVLETİMİZ; SPORA, SPORCUYA ÖNEMLİ DESTEKLER VERİYOR

Her daim sporun ve sporcunun yanında olarak destek veren Vali Seddar Yavuz, 12-18 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleşen Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde ülkemizi temsil etmeye hak kazanan ve 20-22 Ağustos’ta Finlandiya’nın Tampere şehrinde yapılacak Avrupa şampiyonasında da ülkemizi temsil edecek Milli Takım sporcuları ile bir araya geldi.

TheNess Otel’de düzenlenen programa; Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk, Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör, Karate Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, teknik direktörler, antrenörler ve Milli Takım sporcuları katıldı.

“Sizleri Kocaeli’de ağırlamak bizim için ayrı bir mutluluk”

Vali Seddar Yavuz’un kendilerine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyip, her daim yanlarında olduğunu belirterek, teşekkür eden Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör’ün konuşmalarının ardından Vali Seddar Yavuz yaptığı konuşmalarında; “Sizleri Kocaeli’de ağırlamak bizim için ayrı bir mutluluk. Spor, bireysel yeteneklerimizi geliştirmenin yanında; Aziz milletimizi temsil ettiğimiz, uluslararası rekabette yerimizi, gücümüzü, kuvvetimizi gösterdiğimiz önemli bir alandır. Spor aynı zamanda ülkelerin reklam aracı haline de gelmiştir. Başarının disiplin ile mümkün olduğunu vurgulayan Vali Yavuz;Başarılı olmanın yolu disiplinli olmaktan geçiyor. Başarı elde etmiş her kim varsa birçok şeyden vaz geçmiştir. Hayatında birşeyler başarmış ve bir yerlere gelmiş bütün insanlar diğerlerinden farklı yaşar, farklı düşünür ve farklı eylemler gösterirler. O bakımdan sizin buraya kadar gelmiş olmanız bundan sonraki hayatınızdada önemli işler yapabileceğinizin en önemli göstergesidir.

Sizler, Aziz Milletimizi Temsil Ediyorsunuz

Bir gün bir yerlere geldiğinizde her ne olursanız olun milletimizin değerleriyle, sevdasıyla, davasıyla bütünleşmek size güç verecektir. Nezaman müsabakaya çıksanız arkanızda 84 milyonun duası, kalbi sizinle birliktedir. Sizleri çok seviyor ve gençliğe çok büyük yatırımlar yapıyoruz. 32 senedir bu devlette hizmet eden son 9 yıldada Valilik yapan birisi olarak, son 20 yılda spora yapılan yatırımı anlatmakla bitiremem. Elbette bunlar yeterli değil. Sayın Cumhurbaşkanımız spora, sporcuya önemli destekler veriyor. Sizler de Aziz milletimizi temsil ediyorsunuz. Başarı illa hedefe varmak değil, hedefe yürümek de bir başarıdır.Yolunuz bahtınız açık olsun. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.”diyen Vali Yavuz, bir süre Milli sporcularımız ile sohbet ederek,  başarı temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.