DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor İle “Kocaeli Memur-Sen El Ele“ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Protokole Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve Memur-Sen İl Temsilcisi Şahin Yaşlık karşılıklı imzalayarak yürürlüğe geçirdiler.

Kocaelispor ile yapılan protokolle muhteşem bir anlaşmaya imza attan Memur-Sen Kocaeli il temsilciliği yapılan anlaşma ile yaşadığımız şehrin takımını,  Kocaelispor’umuzu artık tribünden dahası MEMUR-SEN’e ait yerden destekleyecek.

Başkan Koyun’dan Memur Sen’e teşekkür

Ayrıca üyelerine özel  anlaşması ile; Passolig kartı 38 TL, Kombine bilet 375 TL olacak. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun Memur-Sen in bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür etti.

”Haydi gelin birlik olup  takımımızı bir üst lige çıkartmak için destek olalım”

Yaşlık ise Kocaelispor yönetimi göreve geldiği günden beri güven duyusunu kaybeden takıma yeniden bu güven duygusunu kazandıran bu kentin en büyük değeri olan Kocaelispor’a bu güne kadar sundukları katkılarından dolayı teşekkür ederek desteklerinin her zaman süreceğini belirterek sözlerini, ”Haydi gelin birlik olup  takımımızı bir üst lige çıkartmak için destek olalım” diyerek tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.