DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kocaelispor Ümraniye maçından ders çıkartmalı

Kocaelispor sahasında oynadığı Ümraniyespor mücadelesinde müsabakadan 0-3 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada Ümraniyespor’dan Yusuf Gültekin ile Vrsajevic, Kocaelispor’dan ise Atila Turan kırmızı kart gördü.

Kocaelispor 11 yıl aradan sonra çıktığı TFF 1. Lig’de Ümraniyespor ile karşılaştı. İlk haftanın kapanış maçı olan müsabakaya yaklaşık 3 bin Yeşil-Siyahlı taraftar takımlarını desteklemeye geldi. İlk dakikalarda Kocaelispor daha istekli başlasa da dakika 5’te konuk ekibin organize atağında sağ kanattan Vrsajevic’in ortasına boş kalan Del Valle iyi bir kafa vuruşu yaptı ve Ümraniyespor’u 0-1 öne geçirdi. Kocaelispor kalesinde golü gördükten sonra topa daha çok hakim olsa da zayıf ataklarla Ümraniyespor kalesinde tehlike oluşturmaya çalıştı. Ancak organize ataklarla pozisyona giremeyen ekibimiz Atila Turan’ın iki, Mandjeck’in de bir uzaktan şutu ile gole yaklaşsa da ilk 45 dakika aradığı golü bulamadı devreyi 0-1 geride tamamladı.

Kötü oynadık

İkinci yarıya iki takım da dengeli bir futbol ile başlarken bu kez de Ümraniyespor’da Yusuf Emre’nin çok sert müdahalesi sonrası dakika 51’de kırmızı kart görmesiyle oyunun kontrolü Yeşil-Siyahlı temsilcimize geçti. Savunmaya çekilen Ümraniyespor dakika 59’da ise sağ kanattan serbest vuruş kazandı. İçeri gelen orta sonucunda oluşan karambolde Ercan Coşkun topa sert vurdu ve skor 0-2 oldu. İkinci golü kalemizde gördükten sonra Kocaelispor bir anda oyundan düştü. Ümraniyespor kalesinde pozisyon dahi bulamayan ekibimiz kalesinde ise net pozisyonlar vermeye başladı. Dakika 69’da da Ümraniyespor’un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Korcan Çelikay inanılmaz hatası sonrası skor 0-3 oldu. 86. dakikada ise saha içinde yaşanan gerginlik sonucunda Ümraniyespor’dan Vrsajevic, Kocaelispor’dan ise Atila Turan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  Temsilcimiz Kocaelispor 1. Lige mağlubiyet ile başlarken, lig süreci için Ümraniye maçından önemli dersler çıkartmak zorunda.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.