DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mobil Mevkii’nde çocuklar hayatını tehlikeye atmaya devam ediyor

Gölcük’te bazı ve cadde başlarında akşam saatlerinde ortaya çıkan çocuklar hem kendi hayatlarını hem de sürücülerin hayatlarını tehlikeye atıyor. Ellerinde mendil sattırılan çocukların bu durumuna bazı vatandaşlar ve sürücüler üzülürken, yetkililer vatandaşlardan sokaklarda çalıştırılan küçük yaştaki çocuklara para verilmemesi konusunda birçok kere uyarılarda bulunuyor.

Çalışmak için yaşları çok küçük

İlçemizde genellikle akşam saatlerinde Mobil Mevkii trafik ışıklarında ortaya çıkan çocuklar sürücülere satış yapmaya çalıştı. Küçük çocukların çalıştırılmasına tepki gösteren bazı vatandaşlar ve sürücüler çocukların bu durumu hakkında yaşadıkları üzüntüyü dile getirdiler. 

Vatandaşlar bu konuda devamlı uyarılıyor

Yetkililer vatandaşları birçok kere satış yaptırılmaya zorlanan küçük çocuklardan alışveriş yapılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor. Vatandaşlar ve sürücüler, ‘Küçük çocukların bu saatteki yeri evleri olmalı. Ne yazık ki Gölcük’te birçok kere bu görüntüler ortaya çıkıyor. Bizde bu uyarılar doğrultusunda bu çocuklardan bir şey almıyoruz. Herkes bu çağrıya kulak vermeli’ diye konuştular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.