DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sarısu Gençlik Kampı Türkiye’nin dört bir yanından ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Ulusal Sınıf Dışı Eğitim Buluşması etkinliği, 14-15 Ağustos tarihleri arasında İzmit Belediyesinin Kandıra’daki Sarısu Gençlik Kampı’nda gerçekleştirildi

İzmit Belediyesinin Karadeniz’in incisi Kandıra’daki Sarısu Gençlik Kampı, Türkiye’nin dört bir yanından sınıf dışı öğrenmeye gönül veren öğretmenleri ağırladı. İzmit Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı 5. Ulusal Sınıf Dışı Eğitim Buluşması’nda bir araya gelen doğaya gönül veren öğretmenler, bilgi ve deneyimlerini paylaşarak Sarısu Sahili’nde keşif ve incelemelerde bulundu.

Çeşitli Aktiviteler Yapıldı

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç ve Spor Müdürü Mithat Ağa’nın da katıldığı eğitim buluşması, orman okullarıyla ilgili çalışmalar yapan ve ‘Doğada Öğreniyorum’ eğitim programının kurucusu Gaye Amus’un önderliğinde gerçekleştirildi. Sınıf Dışı Eğitim Buluşması etkinliği kapsamında içerisinde eşsiz güzellikleri barındıran Sarısu Gençlik Kampı’nda iki gün boyunca çeşitli aktiviteler yapıldı.

Orman Okulu ile İlgili Fikir Alışverişi

Sınıf Dışı Eğitim Buluşması için Finlandiya’dan Kocaeli’ye gelen Gaye Amus, Sarısu Gençlik Kampı’nın çok güzel bir tesis olduğunu belirterek gençlere böyle bir imkan sunduğu için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini gönderdi. Programda bir araya gelen Gaye Amus ile İzmit Belediyesi heyeti, İzmit Belediyesinin proje aşamasında olan Orman Okulu ile ilgili fikir alışverişinde de bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.