DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Satır Başı Kitap Kulübü GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman’ı konuk etti ‘AFETLERE HAZIRLIKLI OLMAK ZORUNDAYIZ’

Gölcük’ün ilk ve tek Kitap Kulübü olan Satır Başı Kitap Kulübü Gölcük Depreminin 22. Yılına girdiğimiz bugünlerde önemli ve anlamlı bir Söyleşi programı düzenledi. Satır Başı Kitap Kulübü GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ve ekibini ağırlayarak, hem üyelerine hem de katılımcılarına önemli bir söyleşi de bulundu. Programda olası bir depreme mutlaka hazırlıklı olunması gerektiği çağrısında bulunulurken, ‘Deprem ve afetler konusunda bilinçli olmazsak, afetlere hazırlıksız yakalanmamız kaçınılmaz’ denildi.

‘Söyleşimizin amacı hem bilinçlenmek hem de olası afet durumunda topluma katkı sağlamak’

Satır Başı Kitap Kulübü Eğitmeni Uzman Eğitimci NLP Master ve Eğitim Danışmanı Dilek Özen Ceylan, GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman’ın katılım sağladığı ‘Afet Yönetimi’ Söyleşi programı hakkında, ‘17 Ağustos 1999 Gölcük depreminin 22. yılında ve hala hiçbir hazırlığımızın olmadığının farkında olduğumuz bugünlerde, Satır Başı Kitap Kulübü olarak bu konuda hem bilinçlenmek hem de olası afet durumunda topluma katkı sağlamak için GESOTİM Başkanı değerli Necmi Kocaman beyefendiyi ve ekibini “Afet Yönetimi” söyleşisiyle ağırlamaktan onur duyduk. 

Afetle daha önce acı bir şekilde yüzleşmiş olan bir bölgede yaşamamız ve buna karşı alınması gereken önlemlerden, oluşturulması gereken duyarlılığa birçok konuda sohbet ettik.’

Başkan Kocaman, Kulüp Üyelerini GESOTİM’e davet etti

Açıklamalarını sürdüren Satır Başı Kitap Kulübü Eğitmeni Dilek Özen Ceylan,

‘GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman beyefendi bizi bilgilendirmek ve derneği daha iyi tanımamız için merkezlerine davet etti.  Afetlerde bize destek olabilmeleri için aslında bizim de onlara destek olmamız gerektiğinin bilinciyle eyleme geçerek 26 Ağustos Perşembe günü Kerimağa rampasındaki GESOTİM merkezlerinde ziyaret ederek daha detaylı bilgi edinmeye hatta gönüllü ekiplerine dahil olmaya da niyet ediyoruz. Bilinçlenmek isteyen herkesi de aramızda görmekten çok mutlu olacağız. Bu güzel söyleşi ve davet için çok teşekkür ediyor, bize ve topluma sundukları katkıları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.