DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sedat Yücel İlçeden istifa, etti İl’e atandı DEVA PARTİSİ’NDE ÖNEMLİ GELİŞME

Sedat Yücel İlçeden istifa, etti İl’e atandı

DEVA PARTİSİ’NDE ÖNEMLİ GELİŞME

Kocaeli siyasetinin önemli isimlerinden ve DEVA Partisi Gölcük ilçe eski başkanı Sedat Yücel bu sabah yaptığı basın açıklamasıyla İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamasından kısa bir süre sonra İl Başkanlığından yapılan açıklamada Sedat Yücel’in muhtemel erken seçimle ilgili olarak DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığına koordinatör olarak atandığı açıklandı.

Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıkladı

DEVA Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel yaptığı açıklamada, “ Değerli Dostlarım: Yaklaşık bir yıl süre ile yürüttüğüm Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden son dönemde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle istifa etmiş bulunuyorum. Bu süre zarfında bana destek olan Gölcük halkına, birlikte başladığımız yönetim kurullarında görev alan ve emeklerini hiç esirgemeyen kıymetli yol arkadaşlarıma, Kocaeli İl Başkanımız Sayın Adem KOÇ ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine, MKYK üyesi Sayın Ali Ufuk YAŞAR Beyefendiye en samimi teşekkürlerimi, selam ve saygılarımı sunuyorum.  Yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

İl Başkanı Adem Koç’un ‘Danışman’ı ve il Koordinatörü olarak atandı

DEVA Parti’si il Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel geçtiğimiz aylarda geçirdiği beyin kanaması ardından uzunca bir süre tedavi görmüş ve ardından taburcu edilerek tedavi süreci evde devam edilmesi kararı alınmıştı. Daha sonraki süreçte doktorlar çok yoğun olmamak kaydıyla aktif yaşama geri dönebileceğini belirtmiş ve tedavi sürecinin bu koşullarda süreceğini açıklamışlardı. Bunun üzerine Gölcük ilçe Başkanlığı görevini bırakan Yücel’in yerine yapılan atama DEVA Partisi Genel Merkez’inin onayına gönderildi. Eski ilçe başkanı Sedat Yücel de DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda muhtemel erken seçim sürecinde tecrübelerini il yönetimi ile paylaşmak üzere İl Başkanı Adem Koç’un ‘Danışman’ı ve il Koordinatörü olarak atandı” denildi.

Sedat ağabey ile daha güçlüyüz

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Sedat Başkanımız siyaseten partimizin önemli bir üyesi olmanın yanı sıra tecrübesi ve birikimi ile de bizler için önemli bir ağabeydir. Bu vesile ile kendisine İl Başkanlığı Koordinatörlüğü görevinde sağlığına da dikkat ederek istifade edeceğiz. İnanıyorum ki, DEVA ailesi gerek yeni Gölcük İlçe Başkanımız ve gerekse de İl Koordinatörümüz Sedat Ağabey ile birlikte çok daha güçlü hale gelmiştir. Bu nedenle her iki arkadaşımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.