DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD bu yılda öğrencilere burs desteğinde bulunacak

TEMAD bu yılda öğrencilere burs desteğinde bulunacak

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, dernekleri olarak geçtiğimiz yıllarda yükseköğretim öğrencilerine sağladıkları burs imkanını bu senede devam ettireceklerini belirtti. Başkan Tülü, burs verilecek öğrenci ve miktarının yönetim kurulu ile yapacakları  toplantı sonrasında belirleyeceklerini ifade etti.

Öğrenci sayısı ve miktar belirlenecek

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Başkan Tülü, yaptığı açıklamada “Dernek olarak geçtiğimiz yıllardan bu yana öğrencilerimize burs desteğimiz var. Yükseköğrenime devam eden öğrencilerimize yönelik olarak belli sayıda da olsa birkaç öğrenciye burs vererek onların eğitim hayatlarına katkı sunmaya gayret ediyoruz. Bu yılda yönetim kurulumuz ile yapacağımız toplantı neticesinde burs vereceğimiz öğrenci sayısı ve miktarını belirleyeceğiz” dedi.

“30 Ağustos’ta burs başvurularını almaya başlayacağız”

Açıklamalarına  devam eden Başkan Tülü, “Derneğimiz kapsamında 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı’nda toplam 18 öğrencimize burs desteğinde bulunmuştuk. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’nda ise burs verdiğimiz öğrenci sayısı 15 olmuştu. Öğrencilere vermiş olduğumuz bu desteğe bu eğitim yılında da devam edeceğiz. 30 Ağustos’ta burs başvurularını almaya başlayacağız ve bu süreci 20 Eylül’e kadar devam ettireceğiz. Burs vereceğimiz öğrenci sayısını ise yönetim kurulumuz ile yapacağımız toplantı sonrasında belirleyeceğiz. Öğrencilerimize verilen desteği, geleceğimize olan destek olarak görmekteyiz” dedi.

“TEMAD olarak dernek üyelerimizle birlikte büyük bir gücü temsil ediyoruz”

Başkan Tülü son olarak, “Derneğimizin toplam üye sayısına baktığımız zaman hem sivil toplum kuruluşu olarak hem de genel merkezimiz kapsamında üye sayısının büyük bir öneme sahip olduğunu görüyoruz. Derneğin üye sayısının çok oluşu, etkinliklerimizin daha yoğun katılımlı olmasını sağlamakla birlikte, maddi bir gücü de ortaya koyuyor. Yine bununla birlikte, derneğimizin sözünün daha da fazla geçmesine imkan sağlıyor. Derneğimiz genel merkezine baktığımız zaman üye sayımızın fazla olması, delege sayısının da fazla olmasını sağlıyor. TEMAD olarak dernek üyelerimizle birlikte büyük bir gücü temsil ediyor oluşumuz, derneğimizin kıymetini de arttırıyor” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.